Cele mai citite
 


Mehedinţi: Peste 6.500 de doze de vaccin antigripal stocate în reţeaua medicilor de familie
joi, 12 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un număr de 6.700 de vaccinuri antigripale au fost stocate în reţeaua medicilor de familie din Mehedinţi ca urmare a solicitării din 9 ianuarie a Centrului naţional de supraveghere şi control al bolilor transmisibile.
Directorul Direcţiei de Sănătate Publică Mehedinţi, Miruna Constantin, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, că din cele 18.700 de vaccinuri primite în două tranşe în judeţ au fost utilizate deja aproximativ 12.000.
'S-a luat măsura sistării temporare a vaccinărilor antigripale.Motivul: există suspiciunea că vaccinul produs la Institutul Cantacuzino din Bucureşti nu poate asigura imunitate întrucât nu conţine cantitatea recomandată de proteine', a precizat Constantin.
Potrivit sursei citate, în cel mult două săptămâni se va lua o decizie referitoare la stocul de vaccinuri antigripale existent în cabinetele medicilor de familie. AGERPRES/(AS-Florian Copcea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: Aproximativ 3000 de doze de vaccin antigripal, distribuite medicilor de familie Aproximativ 3.000 de vaccinuri antigripale primite săptămâna trecută au fost distribuite medicilor de familie din judeţ, a declarat luni, pentru AGERPRES, directorul adjunct al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Mehedinţi, Romaniţa Ionovici.
Mehedinţi: Aproape 5.000 doze de vaccin antigripal vor fi returnate Institutului Cantacuzino din Bucureşti Un număr de 4.964 doze de vaccinuri antigripale distribuite în reţeaua cabinetelor medicilor de familie vor fi returnate până la sfârşitul lunii ianuarie Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Microbiologie şi Imunologie Cantacuzino Bucureşti.
Mehedinţi: Peste 50.000 de doze de vaccin antigripal vor fi necesare în judeţ Un număr de peste 50.000 de doze de vaccin antigripal este necesar la nivelul judeţului Mehedinţi pentru imunizarea anumitor categorii sociale, a declarat luni, pentru AGERPRES, directorul adjunct al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Mehedinţi, Romaniţa Ionovici.
Mehedinţi: DSP va repartiza primele 4600 de doze de vaccin antigripal Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Mehedinţi va începe săptămâna aceasta repartizarea dozelor de vaccin antigripal primite de la Ministerul Sănătăţii, a declarat marţi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Romaniţa Ionovici.
Mehedinţi: Aproximativ 11.000 doze de vaccin antigripal distribuite în judeţ Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Mehedinţi a primit de la Ministerul Sănătăţii (MS) a doua tranşă de vaccin antigripal, a declarat marţi pentru AGERPRES directorul adjunct, dr. Romaniţa Ionovici.
Mehedinţi: Vor fi achiziţionate 6.400 doze de vaccin antigripal Direcţia de Sănătate Publică Mehedinţi a solicitat Ministerului Sănătăţii 6.400 de doze de vaccin antigripal.