Cele mai citite
 


Olt: Şeful DSP Olt a demisionat din UNPR acuzând presiuni din partea senatorului Toma
joi, 12 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Şeful Direcţiei de Sănătate Publică Olt, Andrei Iordache, susţinut în funcţie de UNPR, a anunţat miercuri, într-o conferinţă de presă, că a demisionat din acest partid din cauză că preşedintele UNPR Olt, senatorul Ion Toma, i-ar fi solicitat în mod insistent şi ar fi făcut presiuni asupra sa pentru a schimba actualul director medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt.
"Astăzi (n.r. miercuri) mi-am depus demisia din calitatea de membru UNPR, în urma presiunilor directe şi indirecte din partea senatorului Toma, cu privire la schimbarea directorului medical de la Ambulanţă. Am fost ameninţat cu schimbarea din funcţia de director al DSP Olt. Nu mă voi crampona nici de scaunul de director al DSP Olt şi invit liderii PDL şi UNPR să iasă şi să-mi ceară demisia din această funcţie şi imediat după aceea voi demisiona. Dacă nu, într-un timp relativ scurt probabil că voi demisiona din funcţie din proprie iniţiativă" a spus Iordache.
Acesta a menţionat că şi anul trecut s-au făcut presiuni asupra sa pentru schimbarea conducerii SJA Olt dar nu a cedat acestora. "Mi s-a cerut înlocuirea directorului medical Deloreanu de la Ambulanţă cu doctoriţa Ionescu, angajată acum la Asistenţă Socială. Deşi funcţiile avute de mine au fost toate politice, sau în urma susţinerii politice, totuşi cred că trebuie să existe şi nişte limite ale schimbărilor decise de factorul politic în instituţiile publice" a precizat Andrei Iordache.
El ocupă această funcţie de la începutul anului 2011, după ce timp de peste trei ani a condus Spitalul de Pneumoftiziologie Scorniceşti. Iordache a fost până în 2009 liberal, apoi a trecut la PSD şi în 2010 a plecat din PSD, înscriindu-se în UNPR în 2011. Iordache a fost un apropiat al senatorului Toma cât timp a făcut parte din PSD.
Corespondentul AGERPRES nu a reuşit, până la transmiterea acestei ştiri, să contacteze pe senatorul Ion Toma. AGERPRES/(A, Cristina Matei)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Olt: Şeful DSP Olt numit director la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina Directorul Direcţiei de Sănătate Publică Olt, Andrei Iordache, a fost numit luni manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Slatina, după ce fostul manager, Nicu Vladu, a demisionat pentru a putea candida la fotoliul de primar al municipiului Caracal.
Filiala UNPR Olt vrea postul de prefect şi jumătate din funcţiile de conducere din deconcentrate Preşedintele UNPR Olt, deputatul Nicolae Stan, a afirmat miercuri, într-o conferinţă de presă, că filiala judeţeană vrea postul de prefect de Olt şi jumătate din funcţiile de conducere din instituţiile deconcentrate din judeţ.
Olt: Numărul solicitărilor la Ambulanţă a crescut începând de luni Numărul solicitărilor la Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Olt a crescut în ultimele 24 de ore cu 20 de cazuri, potrivit directorului medical al SJA Olt, Mădălina Deloreanu.
Nouă spitale şi Ambulanţa Bucureşti-Ilfov vor asigura asistenţa medicală de urgenţă de 1 şi 2 mai Nouă spitale bucureştene şi Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov vor asigura asistenţa medicală de urgenţă în zilele de 1 şi 2 mai, cu ocazia Sărbătorilor Pascale, precizează un comunicat publicat pe site-ul Direcţiei de Sănătate Publică a Capitalei.
Olt: Centrele de permanenţă din judeţ vor primi câte o ambulanţă Centrele de permanenţă din judeţul Olt vor primi câte o ambulanţă până la sfârşitul acestui an, a declarat luni, pentru AGERPRES, şefa Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Olt, Victoriţa Diaconescu.
Olt: Medicii refuză să lucreze în centrele de permanenţă Directorul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Olt, Adela Bobeş, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că din cele nouă centre de permanenţă din judeţ funcţionează numai două, la Dobroteasa şi Brastavăţu, din cauză că medicii de familie refuză să lucreze în aceste instituţii.