Cele mai citite
 


Personalul medical de la 'Scarlat Longin şi-a început activitatea la Spitalul "V. Babeş"
joi, 12 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Personalul medical de la Spitalul de Dermatologie "Scarlat Longin", a cărui clădire a fost retrocedată, şi-a început activitatea în noua secţie organizată în cadrul Spitalului de Boli Tropicale şi Infecţioase "V. Babeş".
Consultaţiile au început din 9 ianuarie, au fost efectuate 35 de internări, iar activitatea se desfăşoară aproape normal. Noua secţie are 40 de paturi, faţă de 80 şi 20 de locuri pentru internare de zi în vechea unitate.
Noul departament de dermato-venerologie integrat spitalului dispune de două săli de intervenţie, cabinet de consultaţii, ambulatoriu.
Directorul medical al Spitalului "V. Babeş", dr. Simin Florescu, a declarat marţi, pentru AGERPRES, că s-a încercat să se asigure toate condiţiile pentru personalul medical.
Dr. Marius Savu, directorul Administraţiei Spitalelor din cadrul Primăriei Capitalei, a precizat, pentru AGERPRES, că a fost transferat întreg personalul şi s-a rezolvat şi situaţia persoanelor cu contract pe perioadă determinată.
Numărul celor care lucrau la vechea unitate sanitară - medici, asistente, infirmiere personal tehnic - era de 100 de persoane.
Clădirea unde funcţiona Spitalul de Boli Dermato-Venerice a fost revendicată ceea ce a impus transferul într-o altă unitate sanitară. AGERPRES/(AS - Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Harghita: Trei sute de paturi, reduse de la spitalele din judeţ Aproximativ 300 de paturi vor fi reduse de la spitalele de judeţ, în urma proiectului Ministerului Sănătăţii de descentralizare a spitalelor.
Arad: Secţia de Oncologie a Spitalului Clinic Municipal s-a mutat în 'casă nouă' După mai mulţi ani de incertitudini, Secţia de Oncologie a Spitalului Clinic Municipal (SCM) Arad s-a mutat în 'casă nouă', odată cu finalizarea lucrărilor de renovare şi recompartimentare interioară a clădirii în care funcţiona până acum doar secţia Dermatologie a acestui spital.
Manifestări organizate în ţară cu ocazia zilei de 1 Iunie (grupaj 3) În întreaga ţară au fost organizate vineri manifestări cu ocazia zilei de 1 iunie, Ziua Internaţională a Copilului. Spectacole, tombole, baluri mascate, concursuri de desene pe asfalt, competiţii sportive sau artistice, toate i-au aşteptat pe cei mici pentru a se distra şi a se bucura de o zi specială...
Sibiu: Poliţia anchetează cazul unei asistente acuzate că a dat o palmă unei fetiţe bolnave Poliţiştii anchetează începând de luni cazul unei asistente medicale, acuzate de o mamă, că i-ar fi dat o palmă fetiţei de opt ani, internate alături de fratele său, în Spitalul de Pediatrie din Sibiu, conform poliţiei locale.
Un nou centru modern pentru îngrijiri paliative al Patriarhiei Române Un centru nou de îngrijiri paliative aflat sub coordonarea canonică şi administrativă a Arhiepiscopiei Bucureştilor va fi inaugurat miercuri.