Cele mai citite
 


Premierul Emil Boc a semnat numirea medicului Andrei Georgescu în funcţia de subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii
joi, 12 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Premierul Emil Boc a semnat miercuri numirea în funcţia de subsecretar de stat în cadrul Ministerului Sănătăţii a medicului Andrei Georgescu, precum şi revocarea din funcţie a lui Raed Arafat, a anunţat Ioana Muntean, purtătorul de cuvânt al Guvernului, la finalul şedinţei Executivului.
'Premierul a semnat astăzi decizia de numire a lui Andrei Georgescu în funcţia de subsecretar de stat în cadrul Ministerului Sănătăţii şi revocarea din funcţie a lui Raed Arafat. În organigrama Ministerului Sănătăţii vor exista două posturi de subsecretari de stat, un secretar de stat, un secretar general şi un secretar general adjunct. Noua funcţie de secretar de stat a fost necesară în primul rând pentru cooperarea cu departamentul coordonat de domnul ministru', a spus Ioana Muntean.
Medicul Andrei Georgescu, şeful Unităţii de Primiri Urgenţe de la Spitalul Universitar de Urgenţă din Bucureşti, declarase miercuri, pentru AGERPRES, că a acceptat propunerea de numire în funcţia de subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii.
Georgescu îl înlocuieşte pe medicul Raed Arafat, care şi-a anunţat marţi demisia. AGERPRES/(AS-Daniel Badea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Premierul îi sugerează ministrului Cseke o vizită inopinată la Spitalul "Marie Curie" pentru a rezolva problemele Premierul Emil Boc i-a sugerat, marţi, ministrului Sănătăţii, Attila Cseke, să facă o "vizită inopinată" la Spitalul "Marie Curie" din Capitală, pentru a rezolva problemele de acolo.
UPDATE Premierul Emil Boc a semnat decizia de numire a lui Vasile Cepoi ca secretar de stat în Min.Sănătăţii Primul-ministru Emil Boc a semnat decizia de numire a lui Vasile Cepoi în funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, informează Guvernul, printr-un comunicat transmis, joi, AGERPRES.
Premierul Emil Boc a semnat decizia de numire a lui Vasile Cepoi ca secretar de stat în MS Primul-ministru Emil Boc a semnat decizia de numire a lui Vasile Cepoi în funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, informează Guvernul, printr-un comunicat transmis, joi, AGERPRES.
UPDATE Premierul Emil Boc a semnat decizia de numire a lui Vasile Cepoi ca secretar de stat în MS Primul-ministru Emil Boc a semnat decizia de numire a lui Vasile Cepoi în funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, informează Guvernul, printr-un comunicat transmis, joi, AGERPRES.
Guvern: Demisia lui Raed Arafat a fost înregistrată la Cabinetul premierului Boc Demisia subsecretarului de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, a fost înregistrată marţi la Cabinetul premierului Emil Boc, a anunţat Biroul de presă al Guvernului.
UPDATE Premierul Emil Boc: Raed Arafat revine la Ministerul Sănătăţii ca subsecretar de stat Dr. Raed Arafat va reveni în funcţia de subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii (MS), a anunţat marţi premierul Emil Boc.