Cele mai citite
 


Ucraina: Iulia Timoşenko a leşinat de mai multe ori după îngrijirile medicale primite în închisoare
joi, 12 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Fostul premier ucrainean Iulia Timoşenko, condamnată la şapte ani de închisoare, şi-a pierdut cunoştinţa de mai multe ori săptămâna trecută după ce a luat un medicament prescris de medicii închisorii, a anunţat marţi partidul său, informează AFP.
Iulia Timoşenko, transferată la sfârşitul lunii decembrie într-un penitenciar la Harkiv (est), 'a leşinat imediat după ce a luat medicamentele' împotriva răcelii pe care le-a primit de la medicii penitenciarului, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă Oleksandr Turcinov, şef adjunct al partidului său.

În decurs de aproape două ore ea şi-a pierdut cunoştinţa de mai multe ori, în pofida intervenţiei medicilor, a spus el.

Potrivit oficialului ucrainean, stările de rău ale dnei Timoşenko au avut 'fără îndoială' legătură cu medicamentele pe care le-a luat.

Tensiunea arterială a dnei Timoşenko a rămas 'foarte scăzută' în timpul acestor două ore, a susţinut partidul său într-o declaraţie.

Incidentul a avut loc la 6 ianuarie, însă a fost dezvăluit abia marţi, după ce un avocat al fostului ministru ucrainean a putut veni în vizită la închisoare, a mai spus Oleksandr Turcinov.

'Liderii ţării încearcă să o termine psihic pe Iulia Timoşenko', a adăugat el.

Serviciul de presă al penitenciarului nu a putut fi contactat marţi pentru comentarii.AGERPRES/(Mihaela Moise)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Ucraina: Iulia Timoşenko îşi întrerupe tratamentul în semn de protest Fostul premier ucrainean Iulia Timoşenko, transferată de la închisoare la un spital săptămâna trecută, şi-a întrerupt tratamentul pentru a protesta faţă de divulgarea unor informaţii cu privire la îngrijirile sale medicale, a indicat marţi ministrul adjunct ucrainean al sănătăţii, citat de AFP.
Ucraina: Iulia Timoşenko transferată la un spital din Harkov Autorităţile ucrainene au anunţat sâmbătă că fostul prim-ministru Iulia Timoşenko a fost transferată la Spitalul Clinic Central din Harkov, oraşul unde ispăşeşte o condamnare la 7 ani de închisoare, pentru a primi îngrijirile medicale recomandate, informează Interfax-Ukraina.
Ucraina: Iulia Timoşenko suferă de o boală de piele necunoscută Fostul premier ucrainean Iulia Timoşenko, condamnată la şapte ani de închisoare şi în prezent internată pentru hernie de disc, suferă de o boală de piele necunoscută, a anunţat joi avocatul său Serghei Vlasenko, informează AFP.
Ucraina: Iulia Timoşenko va fi vizitată de medici germani la începutul lunii martie Medici germani se vor deplasa în perioada 2-4 martie în Ucraina pentru a-i acorda îngrijiri Iuliei Timoşenko, fost premier ucrainean, care se află în închisoare şi care este internată în spital de nouă luni din cauza unei hernii de disc, a anunţat marţi la Berlin ministrul ucrainean de externe, Leonid...
Un medic german, din nou în Ucraina pentru a se întâlni cu Iulia Timoşenko Şeful clinicii berlineze Charité, Karl Max Einhaupl, însoţit de diplomaţi germani, s-a deplasat vineri în Germania pentru a se întâlni cu fostul premier ucrainean Iulia Timoşenko, aflată în închisoare, potrivit agenţiei de presă germane Dpa, informează AFP.
(Corespondenţă)Ucraina acceptă medici trimişi de UE pentru evaluarea stării de sănătate a Iuliei Timoşenko Bruxelles, 16 mai - Corespondentul Agerpres, Tudor Martalogu, transmite: Ucraina a acceptat, miercuri, ca Uniunea Europeană să trimită o echipă de medici care să evalueze starea sănătăţii şi să ajute la tratamentul medical al opozantei ucrainene Iulia Timoşenko, aflată în închisoare.