Cele mai citite
 


Un centru de permanenţă cu medici de familie se va deschide la Mărăşeşti
joi, 12 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un centru de permanenţă se va deschide în oraşul vrâncean Mărăşeşti, după ce reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Vrancea au eliberat, marţi, decizia de înfiinţare iar instituţia a fost autorizată sanitar.
Bugetul va fi de aproximativ 150.000 de lei, bani cu care se vor plăti salariile medicilor de familie.
În cadrul centrului vor lucra şase medici de familie, ei fiind plătiţi cu 12,8 lei pentru ora de gardă.
Centrul de permanenţă va fi deschis populaţiei zilnic şi va avea program non-stop în week-end şi în zilele de sărbători legale. AGERPRES/(AS - Valentin Moisa)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Cluj: Centru de permanenţă, cu şase medici de familie Şase medici de familie din Cluj-Napoca s-au asociat pentru a oferi servicii medicale persoanelor suferinde, zilnic între orele 18,00 şi 7,00, şi nonstop sâmbăta şi duminica şi în sărbătorile legale, la Centrul de Permanenţă situat în cartierul Gheorghieni.
Harghita: Centru medical de permanenţă, inaugurat la Miercurea Ciuc Un centru medical de permanenţă a fost inaugurat, marţi, la Miercurea Ciuc, urmând să asigure o parte a asistenţei medicale de urgenţă, astfel încât Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Miercurea Ciuc să nu mai fie luată cu asalt de pacienţi.
Tulcea: Centrul de permanenţă din Babadag, deservit de 12 medici de familie Centrul de permanenţă din oraşul Babadag este deservit în momentul de faţă de 12 medici de familie, după ce luna trecută a fost închis din cauza deficitului de specialişti.
Harghita: Primul centru de permanenţă din judeţ va începe să funcţioneze în această lună Primul centru medical de permanenţă din Harghita va începe să funcţioneze în această lună, iar alte trei urmează să îşi primească pacienţii anul viitor.
Sălaj: Un centru de permanenţă şi o bază sportivă, inaugurate la Crasna Cel de-al treilea Centru de Permanenţă din Sălaj, dar şi o bază sportivă modernizată cu fonduri guvernamentale au fost inaugurate duminică, la Crasna, în prezenţa oficialităţilor locale şi judeţene, dar şi a ministrului Culturii, Kelemen Hunor.
A fost inaugurat al cincilea Centru de Permanenţă din Piatra-Neamţ Conducerea Primăriei Piatra-Neamţ a inaugurat, miercuri, al cincilea Centru de Permanenţă din municipiu, situat în cartierul Văleni.