Cele mai citite
 


Adina Vălean (PNL): Înlăturarea lui Raed Arafat ca a unui funcţionar public oarecare nu ne face cinste
vineri, 13 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Europarlamentarul liberal Adina Vălean, ambasador al numărului de urgenţă 112 pentru România, consideră că "înlăturarea lui Raed Arafat, simplă şi rapidă ca a unui funcţionar public oarecare", nu ne face cinste la niciun nivel şi din orice punct de vedere am privi-o.
"Cred că este o falsă problemă controversa legată de servicii de stat şi private în domeniul serviciilor de urgenţă. Raed Arafat nu se "bucură" de privatizare ca orice român "antreprenor" care se gândeşte să-şi facă o firmă şi să câştige bani din afaceri cu statul. El se luptă pentru asigurarea de fonduri pentru serviciile de stat. Asta înseamnă să ai vocaţia serviciului public, lucru pe care oamenii politici din România îl înţeleg foarte greu", se arată într-un comunicat de presă postat pe pe site-ul Adinei Vălean.
Europarlamentarul adaugă că în cazul doctorului Arafat se aplică cel mai bine zicala "nu funcţia face pe om" pentru că el a construit ceva din vocaţie şi nu pentru bani sau faimă, iar ce a făcut el este apreciat şi cunoscut la nivel internaţional.
"Am reuşit încă o dată să arătăm cât suntem de înţelepţi, chibzuiţi şi preocupaţi de viitorul ţării. Am reuşit să reparăm ceva ce nu era stricat. E o performanţă. Ca de fiecare dată, noi ne pricepem mai bine decât specialiştii", mai susţine Vălean. AGERPRES/(AS - Dana Piciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Raed Arafat: Asistenţa medicală de urgenţă este bine reglementată Bucureşti, 24 mai /Agerpres/ - Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii dr. Raed Arafat afirmă că, în prezent, legislaţia permite existenţa unui sistem privat în asistenţa medicală de urgenţă sub o formă bine reglementată.
Raed Arafat: România se apropie de nivelul Germaniei în domeniul dispecerizării intervenţiilor la situaţii de urgenţă România se apropie de nivelul la care se află Germania în domeniul integrării dispeceratelor pentru situaţii de urgenţă, a afirmat vineri, la Piteşti, secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat.
Raed Arafat: Trebuie analizate toate argumentele pentru o decizie corectă privind legislaţia sistemului de urgenţă Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, dr. Raed Arafat, a declarat luni, pentru AGERPRES, că actuala legislaţie permite competiţia între sistemul public şi cel privat în serviciile de urgenţă cu anumite condiţii.
Serviciul de urgenţă 112 va avea dispeceri instruiţi la standarde europene Ministerul Sănătăţii şi Colegiul de Servicii de Urgenţă din Finlanda, aflat în subordinea Ministerului de Interne din Finlanda, vor forma specialişti şi formatori români în dispecerizarea integrată de urgenţă.
STRÃIN, IUBESC ROMÂNIA/ Raed Arafat: România este ţara unde sunt acasă A conceput şi introdus în România un sistem inovator de intervenţii în situaţii de urgenţă, dat astăzi ca exemplu în alte ţări şi utilizat ca studiu de caz de către Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS). Toate acestea pornind la drum cu o maşină cumpărată la mâna a doua echipată cu girofaruri, pentru...
Raed Arafat: Deficit de doctori de urgenţă în mai multe judeţe, deşi posturile nu mai sunt blocate Secretarul de stat în MAI, Raed Arafat, a declarat marţi, la Târgovişte, pentru AGERPRES, că există un deficit de doctori de urgenţă în mai multe judeţe din ţară, deşi posturile au fost deblocate, iar fonduri de angajare există, însă managerii de spitale ar trebui să facă eforturi mai mari în această...