Cele mai citite
 


AMOFM oferă şomerilor bucureşteni peste 400 de posturi vacante
vineri, 13 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Şomerii din Bucureşti pot alege un loc de muncă dintre cele 413 posturi puse la dispoziţie de Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AMOFM) Bucureşti în perioada 12 - 18 ianuarie, cu 177 mai multe comparativ cu cele oferite săptămâna trecută.
Potrivit datelor centralizate de AMOFM, dintre cele 244 de locuri de muncă disponibile pentru muncitorii calificaţi, cele mai multe (51) sunt pentru operator confecţioner industrial îmbrăcăminte din ţesături, tricotaje, materiale sintetice, dar şi pentru agent de intervenţie pază şi ordine (49), agenţi de securitate (30), confecţioner-asamblor articole din textile (25), îngrijitor clădiri (22) şi guvernantă (11).
Pentru absolvenţii de studii medii, AMOFM Bucureşti a înregistrat 59 de locuri vacante. Cele mai multe cereri din partea angajatorilor sunt pentru operator vânzări prin telefon (11), funcţionar informaţii clienţi şi operator calculator electronic şi reţele (câte opt), dar şi pentru agent vânzări (şase).
Un număr de 95 de locuri de muncă sunt disponibile pentru şomerii cu studii superioare, printre care se află 21 de posturi pentru asistenţi medicali generalişti, zece pentru medici specialişti şi trei pentru directori de vânzări.
Pentru muncitorii necalificaţi, AMOFM Bucureşti oferă 15 posturi libere pentru lucrător sortator deşeuri reciclabile (şapte),
călcătoreasă lenjerie (trei), încărcător-descărcător (două), iar pentru femeie de serviciu, îngrijitor spaţii hoteliere şi lucrător bucătărie (spălător vase mari) - câte unul.
Persoanele interesate să ocupe unul dintre cele 413 locuri de muncă vacante sunt invitate să contacteze agenţiile de sector ale AMOFM Bucureşti. AGERPRES/(AS - Oana Tilică)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
ANOFM: Aproape 6.100 de locuri de muncă vacante la nivel naţional, în perioada 13 - 19 ianuarie Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) are în evidenţă 6.088 de locuri de muncă vacante pentru perioada 13 - 19 ianuarie 2012, cu 2.251 mai multe decât săptămâna precedentă, informează, vineri, ANOFM.
Şomerii bucureşteni au la dispoziţie peste 500 de posturi vacante Şomerii din Bucureşti pot alege un loc de muncă dintre cele 510 posturi puse la dispoziţie de Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AMOFM) Bucureşti, cu 78 mai multe faţă de săptămâna trecută.
Bacău:Prima promoţie de asistenţi medicali comunitari din programul de incluziune socială al UNICEF, gata de muncă Un număr de 35 de asistenţi medicali comunitari au finalizat, marţi, cursurile speciale organizate pentru derularea în judeţul Bacău a unui amplu proiect de ,,Incluziune socială prin furnizarea de servicii integrate la nivelul comunităţii', susţinut de UNICEF România şi Consiliul Judeţean şi cofinanţat...
AMOFM oferă 2014 posturi şomerilor bucureşteni Şomerii din Bucureşti pot alege un loc de muncă dintre cele 2.014 puse la dispoziţie de Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AMOFM) la data de 16 iunie, cu 529 mai multe decât cu o săptămână în urmă.
AMOFM oferă 1.417 posturi pentru şomerii bucureşteni Şomerii din Bucureşti pot alege un loc de muncă dintre cele 1.417 posturi puse la dispoziţie de Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AMOFM), cu 92 mai multe decât în săptămâna precedentă.
AMOFM oferă şomerilor bucureşteni 980 de posturi Şomerii din Bucureşti pot alege un loc de muncă dintre cele 980 posturi puse la dispoziţie de Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AMOFM) Bucureşti, cu 90 mai multe faţă de săptămâna trecută.