Cele mai citite
 


Atribuţiile DSP sunt bine stabilite în legea sănătăţii, crede şeful instituţiei din Teleorman
vineri, 13 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Şeful Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Teleorman, Mioara Comana, a declarat joi pentru AGERPRES că în proiectul legii de organizare şi funcţionare a sistemului sanitar atribuţiile instituţiilor judeţene cu un astfel de profil "sunt stabilite foarte bine".
Potrivit sursei citate, "nu este o surpriză, dacă ţinem cont de faptul că actualul ministru al sănătăţii are experienţă în ceea ce priveşte funcţionarea direcţiilor judeţene de sănătate publică".
În Teleorman, DSP a declanşat consultările cu Casa de Asigurări de Sănătate şi Serviciul Judeţean de Ambulanţă pentru dezbaterea noilor propuneri legislative.
"Vom continua în perioada următoare dezbaterile privind modificările esenţiale pe care le aduce proiectul de act normativ pentru sistemul sanitar, parteneri de discuţii fiind Patronatul Medicilor de Familie din Teleorman şi Colegiul Judeţean al Medicilor", a afirmat dr.Mioara Comana.
În opinia sa, "nu pot fi organizate dezbateri eficiente fără a se cunoaşte mai întâi conţinutul acestui proiect".
"Propunerile punctuale, pe articole de lege, vor fi inventariate şi înaintate apoi Ministerului Sănătăţii", a mai spus şeful DSP Teleorman. AGERPRES/(AS - Ştefan Stan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Activitatea Direcţiei de Sănătate Publică Botoşani, verificată de Ministerul Sănătăţii Corpul de Control al Ministerului Sănătăţii (MS) va verifica activitatea Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Botoşani în urma unor neclarităţi legate de autorizarea Sanatoriului de neuropsihiatrie Podriga, se arată într-un comunicat de presă remis joi de MS.
Teleorman: Casa de Asigurări de Sănătate a acoperit în 2013 cel mai mare buget din istoria sa Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Teleorman a avut alocate în 2013 cele mai mari surse bugetare din istoria sa - peste 267,6 milioane de lei, cu 15,62% mai mult decât în anul trecut, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, directorul instituţiei, Nicuşor Tiţa.
Vâlcea: Serviciul Judeţean de Ambulanţă deschide o nouă staţie în comuna Tetoiu Serviciul Judeţean de Ambulanţă Vâlcea a deschis un nou punct în comuna Tetoiu, care va deservi şase localităţi, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, primarul localităţii, Antonie Lucian.
Mircovici: Cheltuielile cu tratamentul de cancer în prima fază să fie compensate de Casa de Asigurări de Sănătate Statul ar trebui să compenseze cheltuielile pe care bolnavul de cancer le suportă în momentul în care începe tratamentul, a declarat luni deputatul Niculae Mircovici, din partea grupului parlamentar al minorităţilor naţionale, în plenul Camerei Deputaţilor la "Ora Guvernului", unde a fost invitat ministrul...
Teleorman: Secţia de terapie intensivă a spitalului din Alexandria primeşte finanţare din partea Ministerului Sănătăţii Secţia de terapie intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Alexandria primeşte finanţare din partea Ministerului Sănătăţii, a declarat miercuri directorul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Teleorman, Mioara Comana, într-o conferinţă de presă, la Alexandria.
Tulcea: Serviciul Judeţean de Ambulanţă are nevoie de un buget anual de peste 13,6 milioane de lei Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Tulcea are nevoie în acest an de un buget de peste 13 milioane de lei, începând de luna viitoare sumele necesare acestei instituţii publice urmând să fie asigurate de Ministerul Sănătăţii.