Cele mai citite
 


Ciuhodaru: Pentru Ponta orice om care munceşte este un personaj exotic
vineri, 13 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Deputatul progresist Tudor Ciuhodaru spune că preşedintele PSD, Victor Ponta, nu este în măsură să comenteze activitatea sa ca medic şi parlamentar şi adaugă că pentru liderul social-democrat ''orice om care munceşte este un personaj exotic''.
''Pentru Victor Ponta, orice om care munceşte este un personaj exotic. Din păcate, domnia sa nu are această deprindere de a veni zi de zi la un serviciu şi bineînţeles că nu-i poate înţelege pe cei care au o profesie bine definită sau care au obţinut performanţă acolo unde lucrează. În ceea ce mă priveşte, mi-am făcut şi îmi fac datoria ca medic şi ca parlamentar, iar Victor Ponta nu este în măsură să comenteze activitatea pe care o desfăşor. Atunci când voi concura cu domnia sa la Monte Carlo, atunci să comenteze. Până atunci, să-şi vadă de raliurile lui şi de partidul care îi fuge de sub picioare'', a declarat, pentru AGERPRES, deputatul progresist.
Preşedintele PSD, Victor Ponta, l-a calificat joi drept "un personaj exotic" pe deputatul UNPR Tudor Ciuhodaru care a fost numit şi demis după două zile din funcţia de consilier al ministrului Sănătăţii.
"Eu zic că dl. Ciuhodaru este un personaj exotic. Nu ştiu ce legătură are domnia sa cu lucrurile serioase pe care noi le discutăm. Probabil că şi-a dovedit competenţa în faţa domnului Oprea, dar acesta e un lucru pe care eu nu pot să-l verific. Haideţi să vorbim de lucruri serioase. Iar faptul că Guvernul României, când pierde un specialist ca domnul Arafat, se bazează pe domnul Ciuhodaru, denotă o criză nu guvernamentală, ci o criză de inspiraţie şi de seriozitate", a declarat Victor Ponta. AGERPRES/(AS - Cristina Tatu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Victor Ponta: Să te bazezi pe Ciuhodaru denotă criză de inspiraţie şi seriozitate Preşedintele PSD, Victor Ponta, l-a calificat joi drept "un personaj exotic" pe deputatul UNPR Tudor Ciuhodaru care a fost numit şi imediat demis din funcţia de consilier al ministrului Sănătăţii.
Tudor Ciuhodaru (PSD): Legea privind produsele etnobotanice, pe ordinea de zi a Camerei Deputatul social democrat Tudor Ciuhodaru atrage atenţia asupra faptului că legea privind interzicerea comercializării produselor etnobotanice a ajuns pe ordinea de zi a Camerei Deputaţilor şi subliniază că adoptarea acesteia reprezintă 'un pas important' pentru sănătatea românilor.
Comunicat de presă - Guvern INFORMAŢIE DE PRESÃ privind unele acte normative care au fost incluse pe agenda
Podaşcă (PSD): Pentru a depăşi criza de sânge din sistemul sanitar, trebuie să promovăm cultura donatorului Deputata PSD Gabriela Podaşcă şi Organizaţia TSD sector 3 au demarat joi campania "Fii Un Înger! Salvează Vieţi! Donează Sânge!", peste 40 de tineri social-democraţi din Bucureşti şi Ilfov donând sânge.
PC: Tudor Ciuhodaru nu mai este membru al partidului Tudor Ciuhodaru nu mai este membru al Partidului Conservator începând de joi, decizia excluderii fiind luată de preşedintele formaţiunii, Daniel Constantin, conform statutului PC şi protocolului USL, a anunţat Biroul de presă al PC.
Tudor Ciuhodaru: Nu am dorit şi nici nu doresc vreo funcţie; am fost solicitat să rezolv o situaţie de criză la MS Medicul Tudor Ciuhodaru a declarat, joi, pentru AGERPRES, că nu ştie motivul eliberării sale din funcţia de consilier onorific al ministrului Sănătăţii.