Cele mai citite
 


Dâmboviţa: SMURD a avut anul trecut, în judeţ, în medie, 7 intervenţii pe zi
vineri, 13 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
SMURD a intervenit în judeţul Dâmboviţa în anul 2011 la peste 2.700 de cazuri, în medie la şapte cazuri pe zi, se arată în bilanţul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dâmboviţa.
Comparativ cu anul precedent numărul intervenţiilor SMURD a crescut cu peste 100%, de la circa 1.300 de cazuri în 2010 la 2.700 în 2011.
''Din numărul total al persoanelor asistate 26 au fost predate la alt echipaj, 2.552 au fost transportate la Unitatea Primiri Urgenţe (UPU) de către echipajele SMURD, patru nu au necesitat transport, iar 150 au refuzat transportul la UPU'', se precizează în bilanţul ISU Dâmboviţa.
Potrivit bilanţului, au fost 10 cazuri în care echipajele au fost întoarse din drum din diverse motive, iar 19 au fost alarme false.
Timpul mediu de răspuns al SMURD a fost în 2011 de 8,1 minute, în uşoară scădere faţă de cel din anul precedent (8,4 minute), iar timpul mediu de intervenţie a fost 19,4 minute.
Situaţia statistică efectuată de ISU mai arată că viteza medie de deplasare a ambulanţelor şi autospecialelor SMURD a fost anul trecut de 65 km/h. AGERPRES/(AS - Cornelia Dumitru)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: ISU a intervenit, în primul semestru, în peste 2.700 de situaţii de urgenţă ISU Mehedinţi a desfăşurat, în primul semestru al anului, 2.775 intervenţii, conform raportului prezentat, marţi, în cadrul şedinţei Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Mehedinţi. Misiunile au fost derulate în urma primirii, prin intermediul SNUAU 112, a unui număr de 4,375 apeluri...
Alba: Peste 13.000 de intervenţii în cinci ani de funcţionare a SMURD Peste 13.000 de intervenţii au fost înregistrate de la înfiinţarea, în urmă cu cinci ani, a Serviciul Mobil de Urgenţă Reanimare şi Descarcerare (SMURD) Alba, care funcţionează în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) 'Unirea' din 16 octombrie 2009, prin echipaje ce încadrează ambulanţe...
Giurgiu: Intervenţiile SMURD deţin majoritatea intervenţiilor în situaţii de urgenţă pentru anul trecut Aproape 80 la sută din numărul situaţiilor de urgenţă la care ISU Giurgiu a intervenit în anul care a trecut au fost cazuri de urgenţe asistate de SMURD, restul fiind solicitări la incendii şi alte situaţii de urgenţă.
Prahova: Peste 6.000 de urgenţe, gestionate de ISU în acest an Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă 'Şerban Cantacuzino' Prahova a prezentat marţi bilanţul pe acest an, potrivit căruia echipajele ISU au intervenit la 6.104 situaţii de urgenţă înregistrate în judeţ.
Maramureş: UPU-SMURD din cadrul SJU Baia Mare, dotat cu o autospecială destinată medicului de urgenţă Baia Mare, 15 mar /Agerpres/- Fundaţia pentru SMURD a donat, marţi, Spitalului Judeţean Baia Mare o autospecială pentru medicii de la Unitatea de Primiri Urgenţe SMURD (UPU SMURD), precizează un comunicat de presă al SJU, remis AGERPRES.
Giurgiu: Zeci de urgenţe medicale preluate de SMURD după ore de intervenţii şi deplasări pe jos prin zăpadă Echipajele ISU Giurgiu se luptă în continuare cu situaţiile de urgenţă apărute în urma codului portocaliu de viscol şi ninsoare înregistrat pe raza judeţului, în ultimele 24 de ore intervenind în 18 cazuri de urgenţe medicale înregistrate din cauza unor afecţiuni cardiace, hipotermie, insuficienţă r...