Cele mai citite
 


Decizia de numire a lui Vasile Cepoi în funcţia de secretar de stat în MS, publicată în Monitorul Oficial
vineri, 13 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Decizia premierului Emil Boc privind numirea lui Vasile Cepoi în funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii a fost publicată, joi, în Monitorul Oficial.
Şeful Executivului a semnat, joi dimineaţă, decizia de numire a lui Cepoi.
Guvernul a modificat, miercuri, printr-o Hotărâre, organigrama Ministerului Sănătăţii, la propunerea ministrului Ritli Ladislau, iar noua funcţie de secretar de stat a fost necesară pentru coordonarea procesului de reformă din domeniul sănătăţii.
Medicul Vasile Cepoi a ocupat, succesiv, funcţia de director de cercetare la Spitalul "C.I. Parhon" din Iaşi şi cea de director al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Iaşi.
Acesta a fost şi director general al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, dar şi secretar de stat în cadrul Ministerului Sănătăţii, în anul 2005.
În februarie 2009 a fost numit şef al Direcţiei pentru Sănătate Publică Iaşi. AGERPRES/(AS - Mirela Bărbulescu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Premierul Emil Boc a semnat decizia de numire a lui Vasile Cepoi ca secretar de stat în MS Primul-ministru Emil Boc a semnat decizia de numire a lui Vasile Cepoi în funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, informează Guvernul, printr-un comunicat transmis, joi, AGERPRES.
UPDATE Premierul Emil Boc a semnat decizia de numire a lui Vasile Cepoi ca secretar de stat în MS Primul-ministru Emil Boc a semnat decizia de numire a lui Vasile Cepoi în funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, informează Guvernul, printr-un comunicat transmis, joi, AGERPRES.
UPDATE Premierul Emil Boc a semnat decizia de numire a lui Vasile Cepoi ca secretar de stat în Min.Sănătăţii Primul-ministru Emil Boc a semnat decizia de numire a lui Vasile Cepoi în funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, informează Guvernul, printr-un comunicat transmis, joi, AGERPRES.
Ritli Ladislau: Vor fi consultări timp de 3-6 luni pentru noua lege a Sănătăţii Ministrul Sănătăţii, Ritli Ladislau, a declarat luni că, în urma consultării pe care a avut-o cu premierul Emil Boc privind noua lege a Sănătăţii, ar putea fi două versiuni: fie amendarea vechiului act normativ, dar sunt deja prea multe amendamente, fie un proiect nou.
Guvern: Primul ministru, Emil Boc, a semnat decizia de numire a lui Vasile Cepoi ca secretar de stat în MS Primul-ministru, Emil Boc, a semnat decizia de numire a lui Vasile Cepoi în funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, se arată într-un comunicat de presă al Guvernului transmis, joi, AGERPRES.
Premierul Emil Boc a semnat decizia de numire a lui Vasile Cepoi ca secretar de stat în Ministerul Sănătăţii Premierul Emil Boc a semnat decizia de numire a lui Vasile Cepoi în funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, se arată într-un comunicat de presă al Guvernului transmis, joi, AGERPRES.