Cele mai citite
 


DSP va efectua controale în cele cinci spitale din Vrancea
vineri, 13 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Cele cinci spitale din Vrancea vor fi verificate în săptămânile următoare de către inspectorii sanitari din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Vrancea, a anunţat, miercuri, Cătălin Graur, directorul instituţiei.
Inspectorii vor verifica dacă sunt respectate condiţiilor igienico-sanitare şi modul de acordare al serviciilor medicale, iar pentru neregulile depistate vor fi dispuse planuri de conformare sau amenzi.
'În perioada următoare, echipele biroului de control din cadrul direcţiei vor demara o acţiune de verificare a condiţiilor igienico-sanitare şi a modului de acordare a serviciilor medicale în unităţile sanitare cu paturi din judeţ. Vor fi verificate şi dacă sunt respectate normele de autorizare', a explicat Graur. AGERPRES/(AS-Valentin Moisa)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vrancea: Reprezentanţii DSP susţin că reorganizarea prin regionalizare va spori birocraţia Angajaţii Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Vrancea nu sunt de acord cu reorganizarea instituţiei şi cred că aceasta va avea ca efect o creştere a birocraţiei, argumentele împotriva regionalizării urmând să fie prezentate, miercuri, conducerii instituţiei, Prefecturii şi Ministerului Sănătăţii.
Vrancea: Se aşteaptă dozele de vaccin împotriva gripei A/H1N1 Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Vrancea au solicitat de la Ministerul Sănătăţii alocarea a 48.000 de doze de vaccin împotriva gripei A/H1N1.
Vrancea: Angajaţii Ambulanţei şi DSP sunt nemulţumiţi de reorganizare Angajaţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) şi Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Vrancea nu doresc ca cele instituţiile să fie reorganizate.
Vrancea: Măsuri solicitate de prefect pentru a preîntâmpina subfinanţarea din sistemul medical Prefectul judeţului Vrancea a solicitat, luni, în cadrul unei întâlniri cu directorii spitalelor din judeţ, a Casei Judeţene de Asigurări Sociale de Sănătate (CJASS) şi a Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Vrancea, memorii pe care urmează să le înmâneze Ministerului Sănătăţii şi CNAS pentru a preveni...
Vrancea: Spitalele din Adjud şi Panciu vor fi preluate de primării Conducerea Direcţiei de Sănătate Publică Vrancea va semna, marţi, protocoalele pentru predarea spitalelor din Adjud şi Panciu către autorităţile locale.
Vrancea: Verificare la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Focşani O echipă de control a început, joi, un control la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Focşani, acţiunea vizând identificarea nivelului de acoperire cu medicamente şi materiale sanitare.