Cele mai citite
 


Iohannis crede că demisia lui Raed Arafat este 'logică'
vineri, 13 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Primarul municipiului Sibiu, Klaus Iohannis crede că demisia lui Raed Arafat din funcţia de subsecretar de stat la Ministerul Sănătăţii este un demers 'logic' din moment ce acesta nu a căzut de acord cu guvernul din care făcea parte.
"Având în vedere că a fost pe o poziţie de demnitar public şi a fost în dezacord cu guvernul din care făcea parte, e logică demisia", a declarat, joi, primarul Sibiului în cadrul unei conferinţe de presă.
El a adăugat, că nu a 'tras concluzia că cineva ar vrea să desfiinţeze SMURD-ul' dar că 'în schimb, am aflat de la Preşedintele ţării că noi toţi am creat SMURD-ul, iarăşi, interesantă opinie'.
'Nu sunt specialist în domeniu şi sper că cei care construiesc noua legislatie să aibă în vedere că, în afară de cei care înfiinţează, organizează, exploatează, câştigă sau nu din această activitate, există şi bietul bolnav şi sper să se aibă un pic în vedere şi omul care plăteşte, până la urmă, tot circul şi care vrea să beneficieze de nişte servicii decente", a punctat primarul sibian.
Referindu-se la posibilele modificări pe care le poate aduce noua Lege a sănătăţii, primarul Iohannis a ţinut să precizeze că municipalitatea nu intenţionează să privatizeze Spitalul de Pediatrie. AGERPRES/(A-Isabela Paulescu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Raed Arafat: Ministerul Sănătăţii va asigura dotarea compartimentelor de primiri urgenţe ale spitalelor regionale de pediatrie Dotarea cu aparatură medicală modernă a compartimentelor de primiri urgenţe de la spitalele regionale de pediatrie, care au fost preluate recent de Ministerul Sănătăţii, va fi finanţată de la bugetul de stat, a anunţat miercuri, la Piteşti, ministrul Raed Arafat.
UPDATE/Dr. Arafat: Am revenit în Ministerul Sănătăţii pentru că motivul pentru care am plecat nu mai există Dr. Raed Arafat a declarat, marţi, că a acceptat să revină în poziţia de subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii, deoarece motivul care l-a determinat să îşi dea demisia nu mai există şi este normal să îşi continue activitatea.
Dr. Raed Arafat: Ministerul Sănătăţii derulează un acord pentru achiziţia a şase elicoptere Ministerul Sănătăţii derulează un Acord Cadru, pe o perioadă de patru ani, pentru achiziţionarea a şase elicoptere, a declarat pentru AGERPRES, subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, dr. Raed Arafat.
Raed Arafat:Lansarea componentei SMURD în zona Sebeş creşte capacitatea de intervenţie Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Raed Arafat, fondatorul SMURD, a declarat, vineri, la Sebeş, că anul acesta au fost alocate fonduri pentru achiziţionarea a două elicoptere, dintre care unul va înlocui, în iulie, elicopterul de Poliţie de la Iaşi, iar cu celălalt se va inaugura, în septembrie...
Dr. Raed Arafat: Plec trist, dar cu capul sus Dr. Raed Arafat a declarat marţi că pleacă trist, dar cu capul sus din funcţia de subsecretar de stat, subliniind că nu este de acord cu punctul de vedere oficial al Ministerului Sănătăţii privind noile prevederi propuse pentru sistemul de urgenţă.
Raed Arafat: Trebuie analizate toate argumentele pentru o decizie corectă privind legislaţia sistemului de urgenţă Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, dr. Raed Arafat, a declarat luni, pentru AGERPRES, că actuala legislaţie permite competiţia între sistemul public şi cel privat în serviciile de urgenţă cu anumite condiţii.