Cele mai citite
 


Constanţa: Spitalul judeţean, fără oxigen din cauza hoţilor
vineri, 18 septembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Mai multe secţii ale Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, printre care şi Terapia Intensivă, au probleme cu asigurarea oxigenului pentru bolnavi, după ce hoţii au furat 20 de metri dintr-o ţeavă de cupru care alimentează unitatea spitalicească.
Purtătorul de cuvânt al spitalului judeţean, dr. Florian Stoian, a declarat, joi, pentru AGERPRES, că pe parcursul zilei în curs defecţiunea va fi remediată, ţeava necesară fiind achiziţionată, şi că nu sunt disfuncţionalităţi, 'cu atât mai mult cu cât s-au dat butelii cu oxigen pentru bolnavii care au nevoie de oxigenoterapie'.

Potrivit doctorului Stoian, ţeava de cupru prin care trece oxigen de joasă presiune a fost furată în noaptea de marţi spre miercuri, din curtea spitalului, zonă în care se efectuează anumite lucrări şi sunt săpături pe lângă instalaţia respectivă.

Imediat după ce medicii au sesizat că sunt nereguli în alimentarea cu oxigen, au fost alertaţi paznicii spitalului, aceştia reuşind să prindă două persoane suspecte de tăierea ţevii, indivizii fiind predaţi poliţiştilor.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
UPDATE/DNA: Şefa Secţiei de Cardiologie(Spitalul Constanţa), sub control judiciar, în legătură cu internarea lui Nicuşor Constantinescu Procurorii DNA au dispus măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile, faţă de Raluca-Irinel Parepa, şefă a Secţiei de Cardiologie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, şi faţă de Marius Ţoringhibel, medic primar în cadrul aceleiaşi secţii, pentru favorizarea făptuitorului, în legătură...
Argeş: Lipsa de oxigen, una dintre cauzele unei posibile intoxicaţii colective Lipsa de oxigen ar putea fi cauza simptomelor de intoxicaţie prezentate miercuri de angajaţii de la o fabrică de componente auto din Piteşti, în urma căreia aproape 20 de oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar nouă dintre ei au ajuns la spital.
Giurgiu: Spitalul Judeţean, prădat de hoţi pentru a doua oară în această lună Un bărbat în vârstă de 22 de ani din municipiul Giurgiu este cercetat pentru infracţiunea de furt calificat după ce poliţiştii au constatat că a intrat în secţia Ambulatoriu a Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu şi a sustras de acolo un televizor LCD.
Cifra de afaceri a Oxigen Plus a crescut cu 18% în 2011 Furnizorul de servicii de asistenţă la domiciliu a bolnavilor respiratori, Oxigen Plus, a înregistrat o cifră de afaceri de 10,327 milioane lei (2,44 milioane euro) în 2011, în creştere cu circa 18% faţă de anul 2010, potrivit unui comunicat transmis miercuri de companie.
Robert Negoiţă, candidatul USL la sectorul 3: Vreau să le demonstrez românilor că nu suntem o ţară de hoţi (interviu) Robert Negoiţă, candidatul Uniunii Social Liberale la funcţia de primar al sectorului 3 al Capitalei, afirmă, într-un interviu acordat AGERPRES, că doreşte să le demonstreze cetăţenilor, în cazul în care va câştiga mandatul pe 10 iunie, că "România nu este o ţară de hoţi", că este posibil să existe o...
Botoşani: Spitalul din Darabani, închis anul trecut, prădat de hoţi Mai multe bunuri au dispărut din fostul Spital orăşenesc Darabani, desfiinţat în urmă cu un an, a declarat, miercuri, primarul localităţii, Corneliu Aroşoaie.