Cele mai citite
 


Mehedinţi: Lipsă de personal medical la SJA din Drobeta Turnu Severin
vineri, 13 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Activitatea Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) din Drobeta Turnu Severin este afectată de lipsa de personal medical necesar acoperirii compartimentelor de urgenţă.
Directorul SJA Mehedinţi, Dumbrăvica Florescu, a declarat joi pentru AGERPRES că din cele 235 de posturi aprobate în organigramă, doar 197 sunt ocupate, restul fiind blocat conform reglementărilor în vigoare.
''Dacă am respecta schema normată de personal ar trebui să avem angajate 279 de persoane. Noi respectăm legea şi avem posibilitatea ca la şapte locuri eliberate să solicităm Direcţiei de Sănătate Publică să ne aprobe angajarea unui ambulanţier'', a precizat Florescu.
Potrivit sursei citate, SJA din Drobeta Turnu Severin, în pofida problemelor de personal cu care se confruntă, a răspuns operativ solicitărilor şi nu s-au înregistrat probleme în acordarea asistenţei de urgenţă şi transportul bolnavilor la unităţile spitaliceşti din teritoriu sau alte judeţe.AGERPRES/ (AS - Florian Copcea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: Ambulanţe noi pentru infrastructura de asistenţă medicală de urgenţă din judeţ Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Mehedinţi a primit luni două ambulanţe noi dotate cu echipamente performante pentru intervenţii de asistenţă medicală de urgenţă.
Mehedinţi: Dispecerat comun ISU-SAJ, operaţionalizat la Drobeta Turnu Severin Un dispecerat integrat comun între Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi Serviciul Judeţean de Ambulanţă a fost operaţionalizat în judeţul Mehedinţi, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al structurii, Ramona Nistor.
Mehedinţi: Salvare nouă la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Drobeta Turnu Severin, 5 dec /Agerpres/ - Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Mehedinţi a primit, sâmbătă, o autoutilitară tip C, cu o valoare de circa 150.000 euro, a declarat pentru AGERPRES directorul tehnic Crişan Dumitraşcu.
Ministerul Sănătăţii a deblocat pentru Braşov doar 5 posturi Ministerul Sănătăţii a deblocat pentru Braşov doar cinci posturi din cele 600 câte ar fi nevoie, a declarat, vineri, pentru AGERPRES directorul Direcţiei de Sănătate Publică, dr.Alexandru Bălescu.
Mehedinţi: Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin, executat silit de sindicalişti Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin este executat silit de sindicalişti pentru o datorie de 120.000 lei, sumă reprezentând contravaloarea bonurilor de masă care trebuiau acordate din luna august 2014 până în prezent, a declarat marţi pentru AGERPRES preşedintele Sanitas Mehedinţi...
Mehedinţi: Instruirea personalului cu atribuţii în acordarea asistenţei medicale de urgenţă O instruire cu reprezentanţii structurilor cu atribuţii în asigurarea asistenţei medicale de urgenţă la nivelul judeţului a avut loc, joi, la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mehedinţi.