Cele mai citite
 


Piaţa reducerilor a depăşit 18 milioane de euro în 2011
vineri, 13 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Piaţa reducerilor de grup din România a înregistrat o creştere spectaculoasă în 2011, în condiţiile în care peste 350.000 de utilizatori au cumpărat în valoare de peste 18 milioane de euro, potrivit analizei realizate de Redutti.ro pe toate cupoanele vândute de site-urile de acest tip existente în România.
În ianuarie 2011, vânzările din acest sector se ridicau la numai 1,7 milioane de lei.
Potrivit analizei, în 2011 s-au făcut 45.000 de manichiuri prin vouchere de reduceri şi două milioane de minute de masaj, de asemenea au mers la munte în România circa 60.000 de persoane, 20.000 la mare, 24.000 în Italia şi 16.000 în Bulgaria. De asemenea, 6.000 de persoane au vizitat Parisul, iar 4.000 Veneţia. Prin aceste sistem au fost vândute anul trecut 684 de tablete Kindle.
Analiza Redutti arată că 50.000 de români au fost la stomatolog cu voucher de reduceri, 22.000 de persoane şi-au verificat vederea, iar 240.000 de persoane au mâncat la restaurant.
Românii au cumpărat cupoane de reducere prin intermediul site-urilor şi la sălile de fitness (28.000 de persoane). De asemenea, 11.500 de persoane au fost la biliard, 8.000 au început cursuri de dans, iar 20.000 de maşini au fost spălate cu vouchere cumpărate prin intermediului site-urilor de reducere. În plus, în 2011, au fost făcute 6.000 de revizii auto.
Dintre cei peste 3.000 de parteneri ai anului 2011, 62% au rulat cel puţin două oferte, pe când 30% au ofertat de cel puţin cinci ori.
Redutti.ro a analizat numărul de vouchere cumpărate în ultimele 12 luni şi a întocmit "Retrospectiva anului 2011 în Piaţa Reducerilor de Grup". Cifrele au fost extrase din sistemul de monitorizare "Daily Deals Dashboard", sistem unic de referinţă pentru Top 30 jucători din piaţa reducerilor din România.
Redutti.ro este cel mai mare agregator al ofertelor de reduceri de grup din România.AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
World Vision România lansează, în parteneriat cu MSD România, proiectul ”Mame pentru viaţă. Viaţă pentru mame”, cu scopul reducerii mortalităţii materne în ţara noastră Fundaţia World Vision România, împreună cu compania farmaceutică Merck Sharp and Dohme (MSD) România, demarează un amplu program de reducere a mortalităţii materne din ţara noastră, ca parte a iniţiativei globale MSD for Mothers, cu obiectivul ca nicio mamă să nu mai moară dând viaţă.
(Corespondenţă)Alertă prin RASFF: Fructe cu virusul hepatitei A din România, Polonia şi Bulgaria, retrase de pe piaţa italiană Bruxelles, 19 iun - Corespondentul Agerpres, Florin Ştefan, transmite: Fructe congelate importate din România, Polonia şi Bulgaria au fost retrase de la comercializare în Italia, după ce în aceste loturi s-a descoperit prezenţa virusului hepatitei A, conform unor informaţii introduse luni în Sistemul...
Asigurările de răspundere generală continuă să fie, în România, printre cele mai profitabile linii pentru asiguratori(studiu) Asigurările de răspundere generală continuă să fie, în România, una dintre cele mai profitabile linii pentru asiguratori, competiţia fiind mai puternică decât oricând pentru clienţii noi şi existenţi, se arată în raportul Insurance Market Report 2015 realizat în regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu...
AFP: Ţigara, ''pe banca acuzaţilor'', în România şi în Balcani ''Există un loc pentru fumători ?'', întreabă un client într-un restaurant din Bucureşti. Ospătarul zâmbeşte, apoi spune: ''Nu vă neliniştiţi, puteţi fuma oriunde''. Cu toate acestea, chiar dacă în barurile din România încă se fumează, ideea de a interzice fumatul în aceste localuri câştigă teren, ca...
Exclusiv-Anton: România este o piaţă volatilă pe care vor intra multe francize România este o piaţă volatilă pe care vor intra, în perioada 2011- 2012, multe francize, a precizat preşedintele Asociaţiei Române de Franciză, Constantin Anton, într-un interviu acordat în exclusivitate AGERPRES, în care prezintă evoluţiile pieţei româneşti de profil.
TVA 9% de la 1 iunie: Autorităţile mizează pe scăderea preţurilor la alimente, relansarea consumului şi o colectare mai bună (sinteză) Reducerea TVA la 9% la toate produsele alimentare, la băuturile nealcoolice şi la serviciile de alimentaţie publică, măsură care va intra în vigoare la 1 iunie, ar trebui să aducă alimente mai ieftine cu cel puţin 12,5% sau pachete turistice mai rezonabile la preţ, dar şi câştiguri mai mari pentru retaileri...