Cele mai citite
 


Sănătatea oamenilor străzii verificată de Ambulanţa socială a Primăriei Sectorului 2
vineri, 13 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Sănătatea oamenilor străzii va fi verificată joi noapte de medicii Serviciului de Ambulanţă Socială al Primăriei Sectorului 2.
Potrivit unui comunicat de presă al Primăriei Sectorului 2, vor fi căutate, în mod special, femeile cu copii şi persoanele în vârstă, a căror sănătate poate fi pusă în pericol de temperaturile scăzute din timpul nopţii.
Primăria Sectorului 2 are un sistem de intervenţie medico - social care funcţionează încă din anul 2003 cu şase ambulanţe pe care acţionează echipaje mobile formate din medic, asistent medical şi asistent social/psiholog.
Echipajele ambulanţei sociale a Primăriei Sectorului 2 acordă servicii prespitaliceşti şi post spitaliceşti (consultaţii medicale, acordarea de ajutor medical specializat, tratamente ambulatorii, analize medicale etc) şi are în evidenţă peste 4000 de persoane. AGERPRES/(AS, Mihaela Tudorache)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Prima clinică mobilă a Armatei Salvării, inaugurată la Bucureşti; Coordonator proiect: E o ambulanţă socială Prima Clinică medicală mobilă a Armatei Salvării, finanţată prin granturi norvegiene, a fost inaugurată joi, în Bucureşti, în prezenţa ambasadorului Regatului Norvegiei în România, Tove Bruvik Westberg.
Ambulanţa Socială a Primăriei Sectorului 2 a salvat încă 7 oameni de la îngheţ Şapte oameni ai străzii au fost preluaţi în noaptea de luni spre marţi din cartierele Colentina, Pantelimon şi Iancului de ambulanţa socială a Primăriei Sectorului 2, aceştia fiind cazaţi gratuit la Adăpostul Social de Urgenţă ''Sfântul Pantelimon''.
Sectorul 1: Peste 4.000 de apeluri la ambulanţa socială anul trecut Ambulanţa Socială a Primăriei Sectorului 1 a primit peste 4.000 de solicitări în cursul anului 2012 pentru a acorda asistenţă medicală gratuită la domiciliu pentru aproximativ 1.000 de pacienţi cu venituri reduse din această zonă administrativă, informează un comunicat de presă al autorităţii locale...
Serviciul Judeţean de Ambulanţă Tulcea: Petiţia on-line pentru reînfiinţarea unei ambulanţe la Sulina, inoportună Petiţia lansată pe o reţea de socializare pentru reînfiinţarea la Sulina a unui punct al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Tulcea nu este considerată un demers oportun de către conducerea instituţiei publice.
Ambulanţa Socială a Primăriei sectorului 1 a primit cu peste 30% mai multe solicitări în 2014 faţă de 2013 Ambulanţa Socială a Primăriei sectorului 1 a primit aproximativ 5.000 de solicitări în cursul anului trecut, cu 31% mai multe faţă de 2013, potrivit unui comunicat al autorităţii locale.
S.O.S. de la Managerul Serviciului de Ambulanţă:Judeţul Sibiu are nevoie de încă trei ambulanţe pentru Cod Roşu Judeţul Sibiu mai are nevoie de trei ambulanţe C2 care să facă faţă în cazul unui Cod Roşu, în prezent având doar două, una la SMURD, iar cealaltă la Ambulanţă. La Serviciul de Ambulanţă mai este nevoie de 28 de oameni şi înnoirea a 80 la sută din maşini, care ar trebui casate, a declarat marţi, într-o...