Cele mai citite
 


Satu Mare: Serviciu SMURD pentru 8 comune
vineri, 13 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O nouă staţie SMURD care va deservi opt comune din zonă a fost inaugurată joi în localitatea sătmăreană Gherţa Mare, comuna Turţ.
Şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă 'Someş', col. Iulian Burz, a declarat că autospeciala de la noua staţie a Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare, din cadrul Gărzii de Intervenţie Gherţa Mare va deservi comunele Gherţa Mică, Halmeu, Tarna Mare, Batarci, Porumbeşti, Turulung, Călineşti Oaş şi Turţ, adică o suprafaţă de peste 41.000 de ha.
Col. Burz a precizat, de asemenea, că serviciul face parte din structura medicală pre-spitalicească şi nu este în concurenţă cu alte structuri, precum Serviciul Judeţean de Ambulanţă, fiind acreditat doar pentru intervenţiile de acordare de ajutor medical de urgenţă.
Primarul comunei Turţ, Ioan Belbe, a declarat că sediul staţiei a fost renovat şi dotat prin contribuţia celor opt primării, valoarea lucrărilor fiind de 120.000 lei, acestea fiind efectuate chiar de către pompierii care deservesc cele două autospeciale din Gherţa Mică. AGERPRES/(AS-Gheorghe Pietrar)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Satu Mare: Echipaj de terapie intensivă mobilă la SMURD Serviciul Mobil de Urgenţă Reanimare şi Descarcerare (SMURD) Satu Mare a pus în funcţiune un echipaj de terapie intensivă, pe o ambulanţă achiziţionată din fonduri europene, a anunţat marţi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Someş Satu Mare.
Brăila: ISU inaugurează Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare Făurei Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Brăila va inaugura vineri Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) Făurei, investiţie realizată prin Programul Operaţional Regional pentru Situaţii de Urgenţă, a declarat joi, pentru AGERPRES, ofiţerul de relaţii publice al ISU Brăila...
SMURD a asistat peste 225.000 de persoane în cinci ani de activitate Echipajele Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare au avut intervenţii până în prezent la peste 225.000 de persoane şi au primit peste 280.000 de solicitări, a declarat miercuri Stelian Duduş, inspector-şef al ISU Bucureşti, cu ocazia sărbătoririi a cinci ani de activitate SMURD în România...
Teleorman: Ambulanţele SMURD au intervenit anul trecut la 4.560 situaţii de urgenţă Ambulanţele de la Serviciul Mobil de Urgenţă Reanimare şi Descarcerare (SMURD) Teleorman au intervenit în perioada cuprinsă între luna aprilie 2012, când a fost înfiinţat, şi sfârşitul lui decembrie la peste 4.560 de situaţii de acest fel.
Liviu Dragnea: SMURD va beneficia de sprijinul Consiliului Judeţean Consiliul Judeţean (CJ) Teleorman va sprijini Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD), care a fost inaugurat miercuri la Alexandria în prezenţa primului-ministru Mihai Răzvan Ungureanu şi a mai mulor autorităţi centrale şi locale.
Ialomiţa: SMURD la Slobozia şi Ţăndărei Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) 'Barbu Catargiu' Ialomiţa a inaugurat, miercuri, Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) la Gărzile de Intervenţie Slobozia şi Ţăndărei.