Cele mai citite
 


Secretarul de stat în MS Cristian Irimie confirmă că dr. Ciuhodaru nu mai este consilier onorific al ministrului
vineri, 13 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Cristian Irimie, a confirmat, joi, că Tudor Ciuhodaru nu mai este consilier onorific al ministrului Ladislau Ritli.
El a precizat că a fost decizia ministrului de a renunţa la dr. Ciuhodaru, adăugând că este dreptul acestuia de a-şi alege echipa. AGERPRES/(AS - Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Medicul Tudor Ciuhodaru a fost invitat, la sediul MS, pentru discuţii pe legea sănătăţii Dr. Tudor Ciuhodaru, deputat UNPR şi medic la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Centrul de Traumă şi Toxicologie ''Sfântul Ioan" din Iaşi, a declarat, marţi, că a fost invitat de ministrul Sănătăţii, Ladislau Ritli, pentru o discuţie pe proiectul legii privind organizarea şi funcţionarea sistemului...
Sever Voinescu despre demiterea lui Tudor Ciuhodaru: Este o chestiune de opţiune a ministrului Sănătăţii Purtătorul de cuvânt al PDL Sever Voinescu a declarat, joi, că demiterea lui Tudor Ciuhodaru din funcţia de consilier onorific al ministrului Sănătăţii este o chestiune care trebuie explicată de ministrul Ladislau Ritli şi că democrat-liberalii speră ca până la jumătatea lunii februarie dezbaterile la...
Tudor Ciuhodaru: Voi face o evaluare dură a sistemului medical de urgenţă Consilierul onorific al ministrului Sănătăţii pe probleme de urgenţă, Tudor Ciuhodaru, a afirmat miercuri că "evaluarea dură" pe care o va face în sistemul medicinei de urgenţă va duce la dezvoltarea acestui segment.
Secretar de stat în Ministerul Sănătăţii: Sperăm să rezolvăm problema comisiilor de specialitate în maxim două săptămâni Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii (MS) Alin Ţucmeanu şi-a manifestat, luni, speranţa ca în "maxim" două săptămâni comisiile de specialitate ale ministerului să fie funcţionale, pentru ca să poată fi prescrise toate cele 23 de molecule care au fost introduse în lista de compensate şi gratuite...
Boc: Arafat este bine-venit să revină în MS sau să lucreze la noua lege a Sănătăţii, dacă va dori Premierul Emil Boc a declarat, luni, că fostul subsecretar de stat Raed Arafat este bine-venit să revină în Ministerul Sănătăţii sau să lucreze la noul proiect al legii Sănătăţii, dacă va dori acest lucru.
Deputatul Tudor Ciuhodaru: Să fie redus numărul funcţiilor din spitale, dar şi de la MS Medicul Tudor Ciuhodaru, membru al Comisiei pentru Sănătate şi Familie a Camerei Deputaţilor, susţine necesitatea reducerii numărului de funcţii de conducere.