Cele mai citite
 


Senatorul PNL Cristi Bâgiu consideră că 90% dintre pacienţi vor fi afectaţi de noua lege a sănătăţii
vineri, 13 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Senatorul liberal Cristi Bâgiu, vicepreşedintele PNL Buzău, consideră că privatizarea va arunca sistemul de sănătate în haos, iar 90 la sută dintre pacienţi vor avea de suferit.
"Noi, liberalii, suntem în general pentru privatizare, dar în acest caz, după desfiinţarea a zeci de spitale şi reducerea numărului de paturi din unităţile spitaliceşti, ne aflăm deja în faţa unei situaţii limită', a spus joi parlamentarul liberal într-o conferinţă de presă.
Senatorul Cristi Bâgiu susţine că din discuţiile pe care le-a avut cu medicii de familie a reieşit că în urma privatizării sistemului sanitar 90 la sută dintre pacienţi vor avea de suferit.
"În aprilie 2011 în judeţul Buzău au fost desfiinţate trei spitale, iar de la 1 ianuarie a.c. 165 de paturi nu mai vor fi finanţate, ceea ce ridică un mare semn de întrebare privind rezultatele privatizării acestui sistem', a mai spus Bâgiu. AGERPRES/(A-Dorin Ivan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Buzău: Peste 50 de posturi deblocate în sistemul de sănătate Peste 50 de posturi din sistemul de sănătate au fost deblocate la cele patru spitale din judeţul Buzău.
Eugen Nicolăescu: Unităţile din sistemul sanitar şi farmaciile sunt pregătite pentru a asigura asistenţa medicală Unităţile din sistemul public de sănătate şi farmaciile cu circuit deschis sunt pregătite pentru a asigura asistenţa medicală populaţiei în perioada 24 decembrie 2013 - 5 ianuarie 2014, a declarat joi ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, într-o conferinţă de presă.
Buzău: Medicii de familie nu renunţă la protest şi nu vor semna actele adiţionale Cel puţin 50 de medici de familie din judeţul Buzău nu renunţă la protest şi nu vor semna actele adiţionale la noul contract cadru pe 2011-2012, se arată într-un comunicat transmis joi de filiala Buzău a Patronatului medicilor de familie.
Buzău: Constatări ale comisiei de anchetă în cazul copiilor legaţi de paturi la Spitalul Judeţean În cazul copiilor legaţi de paturi în Secţia Pediatrie a Spitalului Judeţean Buzău, comisia de anchetă a Consiliului Judeţean a constatat "mai multe încălcări ale prevederilor legale" şi a cerut conducerii unităţii spitaliceşti "sancţionarea de urgenţă" a celor implicaţi, "mergând până la desfacerea...
Buzău: Patru cazuri de gripă confirmate Primele patru cazuri de gripă au fost înregistrate în judeţul Buzău, a anunţat, joi, Biroul de presă al Direcţiei de Sănătate Publică.
Buzău: Investiţie de cinci milioane de lei în sistemul de sănătate din Râmnicu Sărat Ambulatoriul Spitalului municipal Râmnicu Sărat a fost reabilitat şi modernizat printr-o investiţie de cinci milioane de lei prin Programului european Regio de finanţare nerambursabilă.