Cele mai citite
 


Tudor Ciuhodaru: Nu am dorit şi nici nu doresc vreo funcţie; am fost solicitat să rezolv o situaţie de criză la MS
vineri, 13 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Medicul Tudor Ciuhodaru a declarat, joi, pentru AGERPRES, că nu ştie motivul eliberării sale din funcţia de consilier onorific al ministrului Sănătăţii.
El a precizat că a fost solicitat să intervină pentru a rezolva o situaţie de criză la MS.
''Habar n-am de această demitere şi nici care e motivul. Nici nu contează. Nu am dorit şi nici nu doresc vreo funcţie. Am fost solicitat să rezolv o situaţie de criză, am venit cu două propuneri, doctorii Adrian Georgescu şi Vasile Cepoi. Mi-am făcut treaba. Aşa e-n politică'', a declarat Tudor Ciuhodaru.
Ministrul Sănătăţii, Ladislau Ritli, a anunţat marţi numirea în funcţia de consilier onorific al său a lui Tudor Ciuhodaru, medic la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Centrul de Traumă şi Toxicologie 'Sfântul Ioan' din Iaşi. AGERPRES/(AS - Daniela Malache)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Medicul Tudor Ciuhodaru a fost invitat, la sediul MS, pentru discuţii pe legea sănătăţii Dr. Tudor Ciuhodaru, deputat UNPR şi medic la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Centrul de Traumă şi Toxicologie ''Sfântul Ioan" din Iaşi, a declarat, marţi, că a fost invitat de ministrul Sănătăţii, Ladislau Ritli, pentru o discuţie pe proiectul legii privind organizarea şi funcţionarea sistemului...
Tudor Ciuhodaru - consilier onorific al ministrului Sănătăţii Dr. Tudor Ciuhodaru, deputat UNPR şi medic la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Centrul de Traumă şi Toxicologie ''Sfântul Ioan" din Iaşi, va fi consilier onorific al ministrului sănătăţii pe probleme de urgenţă.
Iaşi: Număr mare de internări la Centrul de Traumă şi Toxicologie 'Sfântul Ioan' Zeci de pacienţi au ajuns la UPU de la Centrul de Traumă şi Toxicologie 'Sfântul Ioan' din Copou în garda de Crăciun, declară medicul Tudor Ciuhodaru.
Iaşi: Medicul deputat Tudor Ciuhodaru, alături de sindicaliştii din Sănătate Deputatul Tudor Ciuhodaru, membru al Comisiei de sănătate, participă alături de sindicaliştii din Sănătate la protestul din Piaţa Revoluţiei din Capitală pentru a-şi exprima nemulţumirile faţă de condiţiile de muncă şi de salarizare din sistemul medical.
Iaşi: Deputatul Tudor Ciuhodaru vrea negociatori profesionişti pentru situaţiile atipice Deputatul PC Tudor Ciuhodaru vrea ca în fiecare secţie de poliţie să existe negociatori pentru situaţii atipice, precum suicidul, motiv pentru care săptămâna viitoare va iniţia un proiect legislativ.
Iaşi: 30 de tineri ajunşi la spital în ultima lună în urma consumului de plante etnobotanice Plantele etobotanice şi consumul acestora în locul ţigărilor de la tarabă au adus, în doar o lună de zile, în spital, aproape 30 de tineri din Iaşi, susţin medicii.