Cele mai citite
 


Un grup de clujeni şi-a manifestat solidaritatea cu fostul subsecretar de stat Raed Arafat
vineri, 13 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un grup format din aproximativ 150 de clujeni şi-a manifestat, miercuri seara, în Piaţa Unirii, solidaritatea cu fostul subsecretar de stat Raed Arafat din Ministerul Sănătăţii, care a demisionat din funcţie ca urmare a poziţiei sale privind proiectul Legii sănătăţii şi sistemul de urgenţă, în dezacord cu cel susţinut de instituţia guvernamentală.
Pe pancartele celor prezenţi la manifestare - medici din sistemul de urgenţă, voluntari SMURD, clujeni care au beneficiat de serviciile medicale de urgenţă, studenţi - era scris "Respect pentru Raed Arafat!", "Sănătatea nu trebuie să devină obiect de lux!", "Avem încredere în Raed Arafat", "SMURD, serviciu public" şi "Nu ne condamnaţi la moarte!".
Printre clujenii care au participat la manifestarea din Piaţa Unirii s-au aflat senatorul PSD Alexandru Cordoş şi deputatul PNL Horea Uioreanu.
Dr. Raed Arafat a demisionat miercuri din funcţia de subsecretar de stat la MS, spunând că pleacă trist, dar cu capul sus.
El a precizat că nu este de acord cu punctul de vedere oficial al Ministerului Sănătăţii privind noile prevederi propuse pentru sistemul de urgenţă.
"Nu pot să intru în polemici telefonice cu nimeni, indiferent dacă este domnul preşedinte sau altcineva, pe aspecte tehnice care necesită discuţii amănunţite, pe un subiect care se poate epuiza prin câteva întrebări care nu înseamnă nimic din punct de vedere al analizei de impact asupra sistemului de urgenţă", a explicat Arafat, într-o conferinţă de presă. AGERPRES/ (AS - Carmen Fărcaşiu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dr. Raed Arafat: Plec trist, dar cu capul sus Dr. Raed Arafat a declarat marţi că pleacă trist, dar cu capul sus din funcţia de subsecretar de stat, subliniind că nu este de acord cu punctul de vedere oficial al Ministerului Sănătăţii privind noile prevederi propuse pentru sistemul de urgenţă.
(Corespondenţă) Vlad Filat şi Raed Arafat au discutat despre crearea unui serviciu similar SMURD în R.Moldova Premierul moldovean, Vlad Filat, şi subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii din România, Raed Arafat, au discutat luni, la Chişinău, despre crearea în Republica Moldova a unui serviciu similar SMURD (Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare).
Raed Arafat: Serviciile judeţene de ambulanţă nu de desfiinţează, va fi comandă unică, pentru un mod de lucru integrat Secretarul de stat din Ministerul Sănătăţii, dr. Raed Arafat a declarat vineri, la Târgu Mureş, că prin regionalizarea serviciilor de ambulanţă de la nivelul ţării, serviciile judeţene nu vor fi desfiinţate, însă va fi gândită o comandă unică pentru a exista un mod de lucru integrat.
Raed Arafat: Sistemul de urgenţă trebuie să fie integrat total, pentru eficienţă şi management performant Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat a declarat, vineri, la Băile Felix, că sistemul de urgenţă trebuie să fie total integrat, modelul românesc având nevoie de dezvoltare şi întărire.
Maramureş: Discuţii despre înfiinţarea în Ucraina a unui serviciu de tip SMURD Baia Mare, 11 mar /Agerpres/ - Subsecretarul de stat din Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, a discutat, vineri, la Direcţia de Sănătate Publică Maramureş, cu o delegaţie din Ucraina despre înfiinţarea unui serviciu de tip SMURD, similar celui din România.
Raed Arafat: Sistemul de urgenţă din Bihor, întotdeauna în avangardă Sistemul de urgenţă de Bihor este cunoscut că a fost întotdeauna în avangardă, fiind primul judeţ care a preluat modelul SMURD, după Târgu Mureş, a declarat vineri, la Oradea, secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, dr. Raed Arafat, la inaugurarea noului sediu al Serviciului Judeţean de Ambulanţă...