Cele mai citite
 


Victor Ponta: Să te bazezi pe Ciuhodaru denotă criză de inspiraţie şi seriozitate
vineri, 13 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Preşedintele PSD, Victor Ponta, l-a calificat joi drept "un personaj exotic" pe deputatul UNPR Tudor Ciuhodaru care a fost numit şi imediat demis din funcţia de consilier al ministrului Sănătăţii.
"Eu zic că dl. Ciuhodaru este un personaj exotic. Nu ştiu ce legătură are domnia sa cu lucrurile serioase pe care noi le discutăm. Probabil că şi-a dovedit competenţa în faţa domnului Oprea, dar acesta e un lucru pe care eu nu pot să-l verific. Haideţi să vorbim de lucruri serioase. Iar faptul că Guvernul României, când pierde un specialist ca domnul Arafat, se bazează pe domnul Ciuhodaru, denotă nu o criză guvernamentală, ci o criză de inspiraţie şi de seriozitate', a declarat Victor Ponta.
Preşedintele PSD a mai spus că proiectul SMURD trebuie să continue. "Ce să comentez eu despre Ciuhodaru? Ciuhodaru pe la ce partid mai e acum? Să fie sănătos. Eu cred că trebuie să revenim şi să ne gândim la faptul că SMURD s-a construit în mulţi ani - nu este doar meritul dr. Arafat, sunt mulţi oameni care au lucrat acolo şi lucrează acolo - şi trebuie să ne gândim foarte clar la cum continuăm acest proiect, pentru că nu este un proiect finalizat', a adăugat preşedintele social-democraţilor.
Victor Ponta a fost prezent, joi, la Cluj, la o întâlnire cu liderii USL din judeţ. El a fost însoţit, printre alţii, de Ilie Sârbu, Ecaterina Andronescu, precum şi de liderii judeţeni ai PSD şi ai PNL. AGERPRES/(A-Marius Septimiu Avram)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Proiect de moţiune: PSD cere întărirea capacităţii administrative şi de intervenţie a MS în problemele de sănătate publică Social-democraţii îi solicită ministrului Patriciu Achimaş-Cadariu, potrivit draft-ului moţiunii pe sănătate, întărirea capacităţii administrative şi de intervenţie a MS în problemele de sănătate publică prin reorganizarea sistemului, astfel încât să existe capacitatea de inspecţie şi control pentru...
Ciuhodaru: Pentru Ponta orice om care munceşte este un personaj exotic Deputatul progresist Tudor Ciuhodaru spune că preşedintele PSD, Victor Ponta, nu este în măsură să comenteze activitatea sa ca medic şi parlamentar şi adaugă că pentru liderul social-democrat ''orice om care munceşte este un personaj exotic''.
Victor Surdu: Dacă România ajunge să parcurgă o criză alimentară ar fi culmea nenorocirii (interviu) Bucureşti, 2 mar /Agerpres/ - Deputatul social-democrat Victor Surdu, şeful Departamentului de agricultură al PSD, afirmă, într-un interviu acordat AGERPRES, că, în situaţia în care România va ajunge să treacă printr-o criză alimentară, acest lucru ar însemna 'culmea imbecilităţii, culmea nenorocirii'...
Horea Uioreanu, candidat USL la şefia CJ Cluj: Judeţul are potenţial de dezvoltare imens, puţin folosit(interviu) Candidatul USL la preşedinţia Consiliului Judeţean (CJ) Cluj, deputatul liberal Horea Uioreanu, spune că 2012 este anul schimbării politice în România. El a declarat, într-un interviu acordat AGERPRES, că prioritatea sa este schimbarea modului de a face politică, de la schimbarea modului de funcţionare...
Cluj: Aurelia Cristea va depune un proiect legislativ de interzicere a fumatului în spaţiile publice închise Deputatul PSD Aurelia Cristea va depune în Parlament, până la sfârşitul lunii martie, un proiect legislativ privind interzicerea fumatului în spaţiile publice închise.
Cluj: Consilierii judeţeni ai PSD convoacă o şedinţă pentru schimbarea preşedintelui CJ Consilierii judeţeni ai PSD au pregătit un proiect de hotărâre a Consiliului Judeţean (CJ) Cluj prin care să fie eliberat din funcţie preşedintele instituţiei, Mihai Seplecan.