Cele mai citite
 


Vrancea: Bărbatul care a atacat cu un cuţit o taximetristă a fost prins de poliţişti
vineri, 13 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bărbatul care a tăiat şi a tâlhărit o taximetristă din municipiul Focşani a fost prins şi urmează să fie prezentat joi în faţa instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.
Bărbatul se numeşte Răzvan Marica Francu, de 23 de ani, din localitatea vrânceană Vânători, şi a fost găsit, miercuri noapte, pe raza comunei de domiciliu, fiind reţinut pentru 24 de ore.
Taximetrista Rodica Alexandrescu de la firma Taxi Fulger din Focşani a fost atacată şi jefuită miercuri seara de un client pe care îl ducea în satul Balta Raţei, din comuna Vânători.
Potrivit poliţiştilor, femeia ar fi fost tăiată cu un cuţit în zona pieptului, a feţei şi pe o mână, rănile nefiind adânci, şi a fost lovită cu pumnii.
Femeia a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă ''Sfântul Pantelimon'' din Focşani, unde medicii au constatat că prezintă mai multe plăgi escoriate superficiale la nivelul feţei, plăgi superficiale la nivelul toracelui, precum şi fractură de mandibulă. AGERPRES/(AS - Valentin Moisa)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Primăria Sectorului 1: Programul de testare gratuită pentru evaluarea riscului de osteoporoză continuă Programul de testare gratuită pentru evaluarea riscului de osteoporoză va continua pentru locuitorii sectorului 1 până la sfârşitul anului.
Vrancea: Unitatea de transfuzii a SJU Focşani nu are autorizaţie de funcţionare; se desfăşoară un program de conformare Unitatea de Transfuzii a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Focşani nu are autorizaţie de funcţionare, dar se află într-un program de conformare care se va desfăşura până la finele lunii octombrie, a declarat pentru AGERPRES Cătălin Graur, directorul executiv al Direcţiei pentru Sănătate Publică Vrancea...
Vrancea: Două femei au ajuns la spital din cauza căldurii Două femei au ajuns, joi, la Spitalul Judeţean de Urgenţă "Sfântul Pantelimon" din Focşani după ce li s-a făcut rău din cauza căldurii.
Vrancea: Trei persoane au ajuns la spital din cauza temperaturilor ridicate Trei vrânceni au ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Sfântul Pantelimon' din Focşani din cauza temperaturilor ridicate din această perioadă.
Vrancea: Echipamente medicale donate Maternităţii din Focşani de organizaţia "Salvaţi Copiii Romania" Organizaţia "Salvaţi Copiii România" a donat, marţi, Secţiei de neonatologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă "Sf. Pantelimon" din Focşani, cinci echipamente medicale performante în valoare de aproximativ 25.000 de euro.
Vrancea: Consiliul Judeţean a alocat 100.000 lei pentru repararea acoperişului de la Spitalul Judeţean Consilieri judeţeni din cadrul Consiliului Judeţean Vrancea au aprobat marţi, în cadrul unei şedinţe de îndată, aprobarea sumei de 100.000 de lei pentru repararea acoperişului de la Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Sfântul Pantelimon' din Focşani prăbuşit în această inundaţie ca urmare a căderilor masive...