Cele mai citite
 


Alin Tişe (PDL): SMURD Cluj este ISU Cluj
sâmbătă, 14 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Cluj, Alin Tişe (PDL), spune că, în judeţul Cluj, SMURD este de fapt ISU, instituţie care n-a fost condusă de dr. Raed Arafat.
'SMURD Cluj este de fapt ISU Cluj, o instituţie publică care nu a fost niciodată condusă de dr. Arafat. Este o structură a Ministerului Administraţiei şi Internelor. Dotarea ISU se va face şi pe mai departe de Consiliul Judeţean Cluj, pentru clujeni. Se încearcă manipularea oamenilor de bună credinţă de către politruci politici, care nu doresc decât să câştige puncte electorale, ei fiind impotenţi politici. Nefăcând nimic pentru clujeni timp de 20 de ani, încearcă acum să profite, minţind oamenii cu privire la un subiect atât de sensibil: sănătatea', a precizat, vineri, într-un comunicat de presă, Alin Tişe.
Preşedintele CJ Cluj mai spune că 'sume importante au fost puse la dispoziţia SMURD prin ISU din partea administraţiei judeţene'.
Potrivit comunicatului CJ Cluj, 'în cadrul ISU Cluj, pentru SMURD Cluj se regăsesc un număr de 19 echipaje': 5 ambulanţe achiziţionate de către CJ Cluj, 5 ambulanţe achiziţionate de către Ministerul Sănătăţii, plus una de neonatologie; 4 ambulanţe achiziţionate prin ADI Transilvania de Nord; 2 ambulanţe achiziţionate din banii donaţi de cetăţeni prin campania 2% pentru susţinerea SMURD; o ambulanţă achiziţionată de Consiliul Local Cluj-Napoca şi o ambulanţă donată de către SC Nokia România SRL. AGERPRES/(AS-Marius Septimiu Avram)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Cluj: Ambulanţă ultramodernă la SMURD pentru nou-născuţii aflaţi în stare critică Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj a intrat, vineri, în posesia unei ambulanţe de terapie intensivă ultradotată, care va ajuta echipajele Serviciului Medical de Resuscitare şi Descarcerare (SMURD) şi pe cel judeţean de Ambulanţă să intervină pentru a asigura supravieţuirea nou-născuţilor...
Raed Arafat: La două minute un echipaj SMURD este implicat într-o intervenţie Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, a declarat joi că la fiecare două minute un echipaj SMURD a fost implicat într-o intervenţie, în 2012.
Vaslui: Ambulanţă SMURD nefolosită din lipsă de cadre medicale, va deveni operaţională O ambulanţă de Terapie Intensivă Mobilă, care se află în dotarea SMURD Vaslui din luna octombrie a anului trecut, dar nu a putut fi folosită din lipsă de cadre medicale, va deveni operaţională de săptămâna viitoare, a anunţat, luni, la Vaslui, Raed Arafat. Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii a...
Ambulanţă de peste 150.000 de euro operaţionalizată la Suceava Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, dr. Raed Arafat, urmează să participe marţi, la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, la operaţionalizarea ambulanţei SMURD de terapie intensivă mobilă tip C, a declarat luni purtătorul de cuvânt al ISU, Alin Găleată.
STRÃIN, IUBESC ROMÂNIA/ Raed Arafat: România este ţara unde sunt acasă A conceput şi introdus în România un sistem inovator de intervenţii în situaţii de urgenţă, dat astăzi ca exemplu în alte ţări şi utilizat ca studiu de caz de către Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS). Toate acestea pornind la drum cu o maşină cumpărată la mâna a doua echipată cu girofaruri, pentru...
Dr. Raed Arafat: Din noiembrie, SMURD va deveni operaţional în toate judeţele ţării Dr. Raed Arafat, subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii, a declarat, vineri, la Buzău, că până la sfârşitul lunii noiembrie vor fi deschise servicii SMURD în toate judeţele ţării.