Cele mai citite
 


Aproximativ 500 de manifestanţi în Piaţa Universităţii la un miting de susţinere a dr. Raed Arafat
sâmbătă, 14 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Aproximativ 500 de bucureşteni, potrivit reprezentanţilor Jandarmeriei, s-au adunat vineri seară în Piaţa Universităţii, pe trotuarul din faţa Teatrului Naţional, manifestându-şi sprijinul faţă de dr. Raed Arafat, cel care a fondat SMURD-ul şi care, în această săptămână, a demisionat din funcţia de subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii.
"Am venit aici pentru dr. Arafat. El a înfiinţat Serviciul SMURD, care a ajutat foarte mulţi cetăţeni ai României. Demisia dânsului nu cred că este un lucru bun pentru România", a afirmat unul dintre manifestanţi.
Cetăţenii prezenţi în Piaţa Universităţii scandează lozinci pro-Raed Arafat şi împotriva preşedintelui Traian Băsescu.
Pe lângă manifestanţi se află şi forţe de ordine care nu le permit acestora să ocupe carosabilul. AGERPRES/(A, AS - Petronius Craiu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Raed Arafat, sacrificiul altruist al unui medic care lucrează pentru România (New York Times) Atunci când dr.Raed Arafat a demisionat luna trecută din funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii din România, mii de oameni au ieşit în stradă în întreaga ţară pentru a cere întoarcerea lui. Aceasta nu a fost o reacţie obişnuită, aici sau oriunde altundeva, la plecarea unui oficial guvernamental...
Raed Arafat: Un elicopter SMURD va opera din 2014 între România şi Republica Moldova Secretarul de stat din Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, a anunţat luni, la Târgu Mureş că elicopterul care va opera transfrontalier între România şi Republica Moldova ar putea fi operaţional începând cu jumătatea anului viitor, după achiziţionarea aparatului şi a semnării acordului între cele două...
(Corespondenţă) România oferă Bulgariei o reţetă pentru ambulanţe cu adevărat rapide (presă) Sofia, 5 dec - Corespondentul AGERPRES, Ivan Radev, transmite: Vizita secretarului de stat în Ministerul Sănătăţii din România, dr. Raed Arafat, care a prezentat la Sofia sistemul SMURD, este unul dintre principalele subiecte pentru presa bulgară de joi.
Raed Arafat a anunţat că şi-a înaintat demisia din funcţia de subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii Dr. Raed Arafat a anunţat, marţi, că în cursul dimineţii şi-a înaintat demisia din funcţia de subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii.
Raed Arafat va primi distincţia de Cavaler al Ordinului Legiunii de Onoare de la statul francez Ambasadorul francez în România, Philippe Gustin, îi va conferi joi distincţia de Cavaler al Ordinului Legiunii de Onoare secretarului de stat în Ministerul Sănătăţii Raed Arafat, în cadrul unei ceremonii organizate la Reşedinţa Franţei, informează misiunea diplomatică.
Manifestări de solidaritate cu Raed Arafat au avut loc în mai multe oraşe din ţară Aproape 200 de persoane s-au adunat, vineri seara, în Piaţa Operei din centrul Timişoarei, în semn de solidaritate cu fostul subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii dr. Raed Arafat.