Cele mai citite
 


Băsescu: Am observat că în aceste zile s-a folosit masiv dezinformarea privind proiectul legii Sănătăţii
sâmbătă, 14 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Preşedintele Traian Băsescu a afirmat vineri că a observat că s-a folosit "masiv" dezinformarea pe tema proiectului noii legi a Sănătăţii, iar cea mai mare "minciună" a fost legată de privatizarea SMURD.
"Am observat totuşi că în aceste zile s-a folosit masiv dezinformarea şi aş vrea să fac câteva precizări. Cea mai mare minciună promovată continuu este legată de SMURD, deşi proiectul legii se află şi pe site-ul MS şi pe site-ul Preşedinţiei, continuă aceiaşi minciună: privatizarea sau desfiinţarea sau afectarea SMURD. Nu spun decât că este o minciună", a declarat Băsescu, la Palatul Cotroceni.
El a susţinut că o altă "minciună" legată de proiectul legii este acuzaţia că se vor "înfrupta privaţii" din banii de Sănătate. AGERPRES/(A - Mirela Bărbulescu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Traian Băsescu: SMURD este o unitate militarizată, nu se poate privatiza Preşedintele Traian Băsescu susţine că SMURD este o unitate militarizată şi potrivit Constituţiei şi legislaţiei în vigoare nu poate fi privatizată.
Preşedintele Traian Băsescu: SMURD este o unitate militarizată, nu se poate privatiza Preşedintele Traian Băsescu susţine că Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) este o unitate militarizată şi potrivit Constituţiei şi legislaţiei în vigoare nu poate fi privatizată.
Traian Băsescu denunţă 'dezinformările' privind legea Sănătăţii şi spune că în sistemul actual 'românii nu sunt egali' Preşedintele Traian Băsescu a anunţat vineri seara decizia de retragere din dezbatere a noii legi a Sănătăţii, dar a ţinut să dezmintă "minciunile" care au dezinformat publicul asupra respectivului proiect de act normativ şi a precizat că în actualul sistem de sănătate există deja corupţie iar românii...
Traian Băsescu spune că în sistemul actual de sănătate 'românii nu sunt egali' Preşedintele Traian Băsescu, care a anunţat vineri seară decizia de retragere din dezbatere a noii legi a Sănătăţii, a ţinut să dezmintă "minciunile" care au dezinformat publicul asupra respectivului proiect de act normativ şi a precizat că în actualul sistem de sănătate există deja corupţie, iar românii...
Băsescu: În proiectul Legii Sănătăţii nu veţi găsi nicio referire la privatizarea ambulanţei de stat sau SMURD Preşedintele Traian Băsescu a declarat miercuri că în capitolul referitor la serviciul de urgenţă din proiectul noii Legi a Sănătăţii nu se găseşte nicio referire la privatizarea serviciului ambulanţei de stat sau a SMURD.
Băsescu: SMURD este un sistem creat de statul român;n-a venit niciun personaj cu bani din buzunar Preşedintele Traian Băsescu a declarat miercuri că sistemul SMURD este unul creat de statul român, pentru a-i ajuta pe cetăţeni, punctând că i s-a părut a fi "deplasată" abordarea din ultimele zile, în condiţiile în care, spune şeful statului, noua lege a sănătăţii nu doreşte privatizarea respectivului...