Cele mai citite
 


Cezar Preda(PDL):Reducerea paturilor din spitale s-a făcut în favoarea celor care au dat din coate
sâmbătă, 14 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Reducerea paturilor din spitale este 'o decizie politică în favoarea celor care au dat din coate pe la ministerul Sănătăţii', a declarat, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă deputatul PDL, Cezar Preda.
Liderul PDL Buzău a spus că a făcut o intepelare la ministrul Sănătăţii în privinţa reducerii cu peste 160 a numărului de paturi la spitalele din judeţul Buzău, dar nu a primit nici un răspuns.
'Neprimind un răspuns corect şi clar de la minister pot să afirm că poate să fie o decizie politică în care cei care au dat din coate pe la minister au obţinut suplimentare de paturi şi cei care au stat în banca lor crezând că acolo se fac analize foarte corecte s-au trezit că ei trebuie să reducă ceea ce trebuia să crească în alte judeţe, cu oameni mai dătători din coate', a mai spus Cezar Preda.
Deputatul Cezar Preda susţine că 'dacă se va dovedi că reducerea numărului de paturi afectează funcţionalitatea sistemului medical, ordinul ar trebui schimbat'. În judeţul Buzău de la 1 ianuarie, sunt finanţate cu 165 de paturi de spital mai puţin faţă de anul trecut, concomitent cu reducerea cu 15 la sută a bugetului alocat la acest capitol. AGERPRES/(A-Dorin Ivan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Ministerul Sănătăţii a cerut CJ Buzău să ia măsuri împotriva persoanelor care au permis legarea copiilor de paturi Ministerul Sănătăţii a solicitat Consiliului Judeţean Buzău să ia măsuri împotriva persoanelor care au permis ca mai mulţi copii să fie legaţi de pat la Spitalul Judeţean Buzău şi a avertizat că astfel de practici nu sunt acceptate, a declarat secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, dr. Raed Arafat...
Ministerul Sănătăţii cere DSP-urilor mai multă responsabilitate Ministrul Sănătăţii, Patriciu Achimaş-Cadariu, a cerut luni direcţiilor de sănătate publică mai multă responsabilitate şi seriozitate în desfăşurarea activităţii.
MS solicită CJ Buzău să ia măsuri împotriva celor care au permis legarea copiilor de paturi la Spitalul Judeţean Ministerul Sănătăţii a solicitat Consiliului Judeţean Buzău să ia măsuri aspre împotriva persoanelor care au permis să fie legaţi copiii internaţi la Secţia de pediatrie a Spitalului Judeţean Buzău.
Preşedinte CJAS Buzău: Fondul naţional de asigurări de sănătate şi-a pierdut identitatea încă din 2002 Preşedintele - director al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Buzău, Corneliu Vasilescu, a declarat, marţi, pentru AGERPRES. că, 'practic, Fondul naţional de asigurări de sănătate şi-a pierdut identitatea încă din 2002, când o serie de atribuţii au trecut la alte instituţii de stat şi niciun...
Eugen Nicolăescu: Unităţile din sistemul sanitar şi farmaciile sunt pregătite pentru a asigura asistenţa medicală Unităţile din sistemul public de sănătate şi farmaciile cu circuit deschis sunt pregătite pentru a asigura asistenţa medicală populaţiei în perioada 24 decembrie 2013 - 5 ianuarie 2014, a declarat joi ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, într-o conferinţă de presă.
Ministerul Sănătăţii întrerupe concursurile pentru ocuparea posturilor de manageri de spitale Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a decis să nu se mai desfăşoare niciun concurs pentru ocuparea funcţiei de manager de spital, fiind în lucru modificări ale contractelor de management astfel încât să conţină criterii clare de performanţă pentru evaluarea activităţii, a anunţat purtătorul de cuvânt...