Cele mai citite
 


Covasna: SMURD, din februarie operaţional în trei oraşe din judeţ
sâmbătă, 14 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) Covasna va deveni operaţional începând de luna viitoare în trei oraşe din judeţ.
Comandantul Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (IJSU) Covasna, Gyorgy Alfons, a declarat vineri pentru AGERPRES că în momentul de faţă echipajele SMURD fac practică la Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) din Sfântu Gheorghe, iar după încheierea protocoalelor necesare vor deveni funcţionale toate cele trei centre SMURD aflate la Sfântu Gheorghe, Întorsura Buzăului şi Târgu Secuiesc, care au fost dotate anul trecut cu ambulanţe.
'Avem 12 echipe, câte patru pentru fiecare dintre cele trei unităţi teritoriale. În total, 36 de oameni, care acum fac practică la UPU Sfântu Gheorghe pentru a se obişnui cu activitatea, pentru a se cunoaşte', a precizat Gyorgy Alfons.
Acesta a menţionat că se află în tratative avansate cu conducerea Consiliului Judeţean Covasna şi cu primăriile celor trei oraşe în vederea alocării sumelor necesare pentru construirea unor garaje destinate ambulanţelor SMURD. AGERPRES/(AS - Oana Mălina Negrea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
SMURD a devenit operaţional în judeţul Covasna Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) a devenit operaţional începând cu data de 1 februarie şi în judeţul Covasna, iar în prima zi a avut trei intervenţii.
Covasna: SMURD aniversează un an de la înfiinţare Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) Covasna aniversează un an de la înfiinţare, perioadă în care a avut aproape 2200 de intervenţii.
Covasna: Inaugurarea SMURD, în prezenţa ministrului Sănătăţii Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) Covasna va fi inaugurat oficial vineri, la Sfântu Gheorghe, în prezenţa ministrului Sănătăţii, Ladislau Rittli, şi a subsecretarului de stat Raed Arafat.
Covasna: ISU a primit trei ambulanţe SMURD; serviciul va deveni operational anul viitor Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Covasna a preluat luni trei ambulanţe care vor intra în dotarea Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD), ce va deveni operaţional la nivel de judeţ începând de anul viitor.
Covasna: CJ va cofinanţa construirea garajelor pentru maşinile SMURD Consiliul Judeţean (CJ) Covasna va aloca 600.000 de lei din bugetul acestui an în vederea construirii garajelor necesare maşinilor intrate anul trecut în dotarea Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD).
Covasna: SMURD, peste 400 de apeluri în două luni Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) din cadrul Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Covasna a înregistrat 441 de apeluri în primele două luni de funcţionare.