Cele mai citite
 


Daniel Constantin (PC): Decizia preşedintelui este începutul sfârşitului pentru Traian Băsescu şi regimul său
sâmbătă, 14 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Preşedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin, consideră că decizia preşedintelui Traian Băsescu de a retrage proiectul noii legi a Sănătăţii este ''începutul sfârşitului'' pentru şeful statului şi că acesta "se sperie" de efectul ieşirii publice din ultimele zile.
''Eu cred că este începutul sfârşitului pentru Traian Băsescu şi regimul său. După ce ne-a explicat că legea Sănătăţii este o lege bună, devenind, practic, 'legea Băsescu', 'copilul' lui Traian Băsescu, preşedintele se sperie acum de efectul pe care l-a avut această ieşire publică din ultimele zile şi retrage proiectul de lege. Este o situaţie care îmi aminteşte de 1989, când Ceauşescu, speriat de mulţime, venea şi promitea încă 100 de lei la salariu. Şi atunci a fost începutul sfârşitului şi acum cred că este începutul sfârşitului pentru Traian Băsescu'', a declarat vineri pentru AGERPRES liderul conservatorilor.
Preşedintele Traian Băsescu i-a cerut vineri seară premierului Emil Boc retragerea proiectului noii legi a Sănătăţii.
"Cer public primului-ministru retragerea proiectului care viza reforma în Sănătate. Am discutat de altfel cu primul-ministru intenţia de a face acest lucru. Şi o fac eu pentru că aici a fost comisia prezidenţială, aici au fost oamenii specialişti care s-au dedicat încercării de a pune un diagnostic şi de a da nişte soluţii", a declarat Băsescu vineri seară la Palatul Cotroceni. AGERPRES/(A - Cristina Tatu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
UPDATE Băsescu: Cer public primului-ministru retragerea proiectului care viza reforma în Sănătate Preşedintele Traian Băsescu a cerut, vineri seară, premierului Emil Boc retragerea proiectului noii legi a Sănătăţii.
Băsescu: Cer public primului-ministru retragerea proiectului care viza reforma în Sănătate Preşedintele Traian Băsescu a cerut, vineri seară, premierului Emil Boc retragerea proiectului noii legi a Sănătăţii.
Preşedintele Băsescu cere public prim-ministrului retragerea proiectului care viza reforma în Sănătate Preşedintele Traian Băsescu a cerut, vineri seară, într-o conferinţă la Palatul Cotroceni, premierului Emil Boc, retragerea proiectului noii Legi a Sănătăţii.
E. Boc: Viitorul ministru al Sănătăţii să continue reforma; Ritli nu este responsabil pentru incidentul din 2002 Bucureşti, 17 aug /Agerpres/ - Viitorul ministru al Sănătăţii va trebui să continue reforma în sănătate, aşa cum a fost convenită cu Fondul Monetar Internaţional şi Comisia Europeană, a declarat miercuri, premierul Emil Boc, care a transmis preşedintelui Traian Băsescu nominalizarea lui Ladislau Ritli...
PM Boc: Viitorul ministru al Sănătăţii trebuie să continue reforma în sistemul de sănătate Bucureşti, 17 aug /Agerpres/ - Viitorul ministru al Sănătăţii va trebui să continue reforma în sănătate, aşa cum a fost convenită cu Fondul Monetar Internaţional şi Comisia Europeană, a declarat miercuri, premierul Emil Boc, care a transmis preşedintelui Traian Băsescu nominalizarea lui Ladislau Ritli...
Traian Băsescu apreciază decizia lui Boc de a respinge modificările de buget cerute de marile companii de stat Preşedintele Traian Băsescu a declarat că apreciază decizia de miercuri a premierului Emil Boc, care a respins toate modificările de buget cerute de marile companii de stat, cerând explicaţii precise asupra motivelor pentru care nu s-au realizat bugetele.