Cele mai citite
 


Fotbal: Recuperarea lui Mircea Lucescu decurge normal
sâmbătă, 14 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Starea de sănătate a lui Mircea Lucescu este stabilă, pacientul îşi continuă recuperarea şi este în continuare la terapie intensivă, a declarat vineri, pentru AGERPRES, dr. Bogdan Popescu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar, unde antrenorul de fotbal a fost internat în urmă cu o săptămână după un accident rutier.
Potrivit lui Popescu, pacientului urmează să-i fie scos şi cel de-al doilea tub de dren.
Mircea Lucescu a fost operat duminica trecută pentru îndepărtarea lichidului pleural acumulat în cavitatea toracică. AGERPRES/(AS - Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Fotbal: Nu este nevoie de operaţie, pentru Mircea Lucescu Starea de sănătate a lui Mircea Lucescu este stabilă şi nu este nevoie de o operaţie, a declarat sâmbătă purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar, Bogdan Popescu.
Fotbal: Socrates, în continuare la terapie intensivă, dar starea lui este stabilă Fostul fotbalist brazilian Socrates, aflat la terapie intensivă de luni din cauza unei hemoragii digestive, se află în stare stabilă, conform unui buletin medical publicat miercuri de spitalul ''Albert Einstein'' din Sao Paulo.
Medicii despre starea de sănătate a lui Mircea Lucescu: Stabilă, nu este nevoie de operaţie Starea de sănătate a lui Mircea Lucescu este stabilă şi nu este nevoie de o operaţie, a declarat sâmbătă purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar, Bogdan Popescu.
Operaţia suferită de Mircea Lucescu a decurs bine Antrenorul de fotbal Mircea Lucescu a fost operat duminică după-amiază, la Spitalul Universitar din Bucureşti, unde este internat de vineri în urma unui accident rutier, pentru că acumulase o cantitate mai mare de lichid în cavitatea toracică, intervenţia decurgând bine.
Doi răniţi în accidentul de la Tulcea, la terapie intensivă, la Spitalul Universitar; unul dintre ei va fi operat Doi bărbaţi răniţi în accidentul de la Tulcea, în vârstă de 20, respectiv, 31 de ani, au ajuns, vineri, la Spitalul Universitar din Capitală.
Managerul Spitalului Universitar: Mircea Lucescu este la Terapie intensivă şi rămâne sub supraveghere Mircea Lucescu are mai multe coaste rupte şi sânge în cavitatea toracică, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, conf. dr. Cătălin Cârstoiu, managerul Spitalului Universitar Bucureşti.