Cele mai citite
 


Guvern: Membrii comisiei bunurilor confiscate nu sunt remuneraţi;Darius Pintilie numit pentru evitarea parităţii la vot
sâmbătă, 14 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Membrii Comisiei interministeriale care decide modul de repartizare a bunurilor confiscate sau intrate în proprietatea privată a statului nu sunt remuneraţi pentru activitatea desfăşurată, precizează Guvernul, într-un comunicat remis vineri AGERPRES, ca urmare a informaţiilor apărute în mass-media referitoare la decizia premierului Emil Boc de numire a consilierului Darius Pintilie ca membru în respectiva comisie.
Potrivit sursei citate, numărul membrilor comisiei interministeriale a fost majorat pentru a se evita situaţiile de paritate la vot.
"Membrii Comisiei interministeriale pentru repartizarea bunurilor prevăzute la art.9 alin.(1) lit.a) din Ordonanţa Guvernului nr.14/2007 pentru reglementarea modului şi condiţiilor de valorificare a bunurilor intrate, potrivit legii, în proprietatea privată a statului, nu sunt remuneraţi pentru activitatea desfăşurată în această comisie. Potrivit Ordonanţei Guvernului nr.14/2007, adoptată de Guvernul condus de primul-ministru Călin Popescu-Tăriceanu, din această comisie fac parte reprezentanţi ai Ministerului Finanţelor Publice, Ministerului Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri, Ministerului Administraţiei şi Internelor, Ministerului Apărării Naţionale, Ministerului Justiţiei, Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii, Secretariatului General al Guvernului şi Aparatului Propriu de lucru al Primului-ministru. În prezent, comisia are 9 membri, numărul fiind majorat cu un membru pentru a se evita situaţiile de paritate la vot", se arată în precizarea Executivului.
Comisia interministerială decide repartizarea unor bunuri transmise cu titlu gratuit ministerelor, autorităţi publice locale şi centrale, instituţii de cult şi Societăţii Naţionale de Cruce Roşie din România pe baza prevederilor stabilite în art.9 din OG 14/2007, a solicitărilor primite din partea acestor instituţii, precum şi având în vedere normativele de dotare ale acestora. AGERPRES/(AS - Mirela Bărbulescu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Emil Boc: Sunt convins că vor exista resurse în Coaliţie pentru retrimiterea OUG 107/2010 la comisie Premierul Emil Boc s-a declarat convins, miercuri, că vor exista resurse la nivelul Coaliţiei de guvernare astfel încât Ordonanţa 107/2010 prin care pensionarilor ale căror pensii depăşesc 740 de lei li se aplică o contribuţie pentru fondul de sănătate de 5,5%, să fie retrimisă la comisie.
Emil Boc: Există 10,8 milioane de români care nu plătesc contribuţii de Sănătate Bucureşti, 25 aug /Agerpres/ - În România, există 10,8 milioane de persoane care nu plătesc contribuţii de Sănătate, motiv pentru care este nevoie de o lărgire a bazei de impozitare în cazul celor care, până acum, nu contribuiau, dar desfăşurau activităţi economice, a afirmat, miercuri, primul-ministru...
Emil Boc:Există toate şansele ca România să aibă două trimestre de creşetere economică şi să iasă din recesiune Preşedintele PDL, Emil Boc, a declarat sâmbătă, la conferinţa de alegeri a PDL Harghita, că există toate şansele ca România să aibă două trimestre de creştere economică şi să iasă din recesiune.
Emil Boc: Economii de 300 milioane de euro pe an printr-un sistem informatic în sănătate România va face economii anuale de circa 300 de milioane de euro în sistemul sănătăţii, printr-un Sistem Informatic Integrat care va fi finalizat până la sfârşitul anului 2010, a declarat, miercuri, primul-ministru Emil Boc, la finalul şedinţei de Guvern.
Emil Boc: Sper ca în privinţa parteneriatului public-privat, UE să aibă cu România aceeaşi deschidere ca şi cu alte ţări membre Premierul Emil Boc şi-a exprimat miercuri, în discursul susţinut la conferinţa financiară organizată de Forum Invest şi BNR, speranţa ca UE să aibă în privinţa parteneriatului public-privat aceeaşi deschidere faţă de România pe care a avut-o în trecut cu alte ţări membre, în condiţiile în care "regimul...
Emil Boc: Medicamente vor exista, doar că la preţuri corecte şi prin proceduri transparente Premierul Emil Boc a susţinut vineri la Radio România Actualităţi că obiectivul Guvernului este legat de prezenţa medicamentelor în farmacii "la preţuri corecte şi prin proceduri transparente".