Cele mai citite
 


Proiectul legii Sănătăţii a fost în dezbatere 17 zile; preşedintele Băsescu a cerut retragerea lui
sâmbătă, 14 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Proiectul legii privind organizarea şi funcţionarea sistemului de Sănătate din România urmează să fie retras, la solicitarea preşedintelui Traian Băsescu, la doar 17 zile după ce a fost lansat în dezbatere publică, pe data de 28 decembrie 2011.
Proiectul a generat numeroase dezbateri soldate şi cu demisia subsecretarului de stat din Ministerul Sănătăţii dr. Raed Arafat.
Proiectul de lege trebuia să fie în dezbatere publică, pe site-ul MS, până pe 28 ianuarie, în cursul zilei de vineri secretarul de stat Cristian Irimie anunţând că termenul a fost prelungit cu cel puţin 30 de zile.
În ultimele zece zile, reprezentanţii Ministerului Sănătăţii s-au consultat cu cei ai Academiei de Ştiinţe Medicale din România, Colegiului Medicilor din România, Colegiului Medicilor Dentişti din România, Colegiului Farmaciştilor din România, Ordinului Asistenţilor Medicali şi Moaşelor din România şi Asociaţiei spitalelor.
Preşedintele Traian Băsescu a cerut, vineri seară, premierului Emil Boc retragerea proiectului noii legi a Sănătăţii. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
UPDATE Premierul Emil Boc: Raed Arafat revine la Ministerul Sănătăţii ca subsecretar de stat Dr. Raed Arafat va reveni în funcţia de subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii (MS), a anunţat marţi premierul Emil Boc.
Traian Băsescu: Toată echipa din MS este ezitantă şi sub presiunea multor interese Preşedintele Traian Băsescu a reiterat că există anumite "interese exterioare" Ministerului Sănătăţii de a nu lansa în dezbatere publică pachetul minim de servicii medicale, punctând că întreaga echipă din MS este ezitantă şi sub presiunea multor interese.
Băsescu referindu-se la Arafat: Dacă nu găseşte înţelegere la MS, ori pleacă ministrul ori secretarul de stat Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni seară, că Raed Arafat ar trebui să-şi înţeleagă misiunea de subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii, adăugând că ar trebui să-şi exprime opiniile privind noua lege a Sănătăţii, în primul rând, în interiorul MS, iar, dacă are un alt punct de vedere decât...
Prof.dr. Vasile Astărăstoaie:Raed Arafat este un profesionist Dr. Raed Arafat este un profesionist, o persoană cu o mare capacitate iar demisia sa ar fi o pierdere, a declarat, marţi, pentru AGERPRES, prof. dr.Vasile Astărăstoaie, preşedintele Colegiului Medicilor din România
Guvern: Demisia lui Raed Arafat a fost înregistrată la Cabinetul premierului Boc Demisia subsecretarului de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, a fost înregistrată marţi la Cabinetul premierului Emil Boc, a anunţat Biroul de presă al Guvernului.
UPDATE Guvern: Ministrul Sănătăţii a retras din dezbatere, la cererea premierului, proiectul legii Sănătăţii Ministrul Sănătăţii, Ladislau Ritli, a retras din dezbaterea publică proiectul de lege privind organizarea şi funcţionarea sistemului sanitar din România, la solicitarea primului-ministru Emil Boc, anunţă Executivul.