Cele mai citite
 


Sorin Oprescu: Structura SMURD este şi va rămâne a statului
sâmbătă, 14 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Structura SMURD este şi va rămâne a statului, aşa cum se întâmplă în toate ţările civilizate, a declarat vineri primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu.
"Este obligaţia şi grija statului faţă de cetăţenii lui. Nu contează cine, cum, contează că este un mecanism bine pus la punct de Arafat. Complementar, adăugând sistem privat. La dimensiunea banilor pe care îi avem, nu putem să venim decât complementar", a explicat Oprescu.
În opinia sa, rămâne de bază independenţa fondului de asigurări, participarea statului pe programe naţionale de sănătate şi o mai bună gestiune.
"Firmele private vor face intervenţii complementare SMURD-ului. Sistemul acesta, care funcţionează, odată pus bine la punct de Arafat, nu-l distrugi. SMURD-ul va fi şi rămâne al statului", a afirmat Oprescu.
Cât priveşte reforma sistemului de sănătate, Sorin Oprescu a declarat că forma actuală a noii legi include un set de principii.
El a apreciat ca pozitiv la ora actuală faptul că legea este discutată de specialişti în cadrul Ministerului Sănătăţii. AGERPRES/(A - Sorin Peneş)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
SMURD a asistat peste 225.000 de persoane în cinci ani de activitate Echipajele Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare au avut intervenţii până în prezent la peste 225.000 de persoane şi au primit peste 280.000 de solicitări, a declarat miercuri Stelian Duduş, inspector-şef al ISU Bucureşti, cu ocazia sărbătoririi a cinci ani de activitate SMURD în România...
Sorin Oprescu: Refacerea faţadelor imobilelor de pe marile bulevarde se va putea realiza cu bani europeni Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a anunţat miercuri că faţadele imobilelor de pe bulevardele centrale se vor putea reface cu bani europeni.
Cinci ani de activitate SMURD - a asistat peste 225.000 de persoane Echipajele Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare au avut intervenţii până în prezent la peste 225.000 de persoane şi au primit peste 280.000 de solicitări, a declarat miercuri Stelian Duduş, inspector-şef al ISU Bucureşti, cu ocazia sărbătoririi a cinci ani de activitate SMURD în România...
Sorin Oprescu: Bugetul Capitalei va fi rectificat Primarul general Sorin Oprescu a declarat miercuri că bugetul Capitalei pe acest an va fi rectificat, pentru a putea fi alocate fonduri pentru anumite investiţii importante.
Planul de pregătire pentru finala UEFA, definitivat Planul de pregătire pentru finala UEFA, care va avea loc la Bucureşti în luna mai, a fost definitivat de autorităţile locale, au anunţat vineri primarul general, Sorin Oprescu, şi preşedintele FRF, Mircea Sandu, după întâlnirea pe care au avut-o la sediul municipalităţii la comandamentul convocat în...
Fotbal: Planul de pregătire pentru finala Europa League a fost definitivat Planul de pregătire pentru finala Europa League la fotbal, care va avea loc pe Arena Naţională din Bucureşti, în data de 9 mai, a fost definitivat de autorităţile locale, au anunţat vineri primarul general, Sorin Oprescu, şi preşedintele FRF, Mircea Sandu, după întâlnirea pe care au avut-o la sediul...