Cele mai citite
 


Vaslui: Copil aflat în stare gravă după ce s-a opărit cu apă fierbinte
sâmbătă, 14 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O fetiţă în vârstă de doi ani din localitatea Siliştea, judeţul Vaslui, a ajuns în stare critică cu arsuri vineri la Spitalul Municipal de Urgenţă "Elena Beldiman" din Bârlad.
Potrivit medicilor de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, fetiţa se juca pe lângă o cadă cu apă fierbinte, pregătită de mama sa pentru a spăla nişte rufe şi a căzut în cadă opărindu-se.
"Fetiţa a fost găsită în stare critică, având arsuri de gradul 2 şi 3 pe mai bine de 20 la sută din suprafaţa corpului. Cea mai afectată zonă este cea a toracelui", a declarat vineri pentru AGERPRES directorul medical al SAJ Vaslui, medicul Dan Ungureanu.
După ce a fost stabilizată, medicii din Bârlad au decis ca fetiţa să fie transferată la Spitalul de copii "Sf.Maria" din Iaşi, din cauză că starea sa era gravă. AGERPRES/(AS - Claudiu Andone)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: Bărbat în stare gravă, transportat cu elicopterul SMURD la Iaşi Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui a solicitat marţi elicopterul SMURD pentru transportul unui pacient din localitatea Vutcani la clinica de neurochirurgie din Iaşi.
Vaslui: Nou-născut transportat cu elicopterul la Iaşi Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui a solicitat luni dimineaţă elicopterul SMURD de la Iaşi pentru a transporta la un spital de specialitate un nou-născut cu malformaţii congenitale.
Vaslui: Bebeluş în stare gravă după ce i-a căzut în cap o bucată de tencuială Un bebeluş de 9 luni din municipiul Bârlad, judeţul Vaslui, a fost transportat în stare gravă la spital vineri după-amiază după ce i-a căzut în cap o bucată de tencuială.
Vaslui:Un copil a ajuns în stare gravă la spital cu arsuri pe corp Un copil în vârstă de trei ani din oraşul Murgeni, judeţul Vaslui, a ajuns, joi la amiază în stare gravă la spital, cu arsuri de gradul III pe faţă, mâini şi torace.
Vaslui: Minoră în stare gravă la spital după ce a suferit mai multe arsuri O fată de 13 ani, din localitatea Fundu Văii, judeţul Vaslui, a fost transportată, miercuri, în stare foarte gravă la Spitalul de copii 'Sfânta Maria' din Iaşi cu arsuri de gradele 2 şi 4 pe faţă, pe membrele inferioare şi superioare.
Vaslui: Un bărbat a ajuns în stare gravă la spital după ce şi-a dat foc Un bărbat de 31 de ani din localitatea Ibăneşti, judeţul Vaslui, a ajuns la spital, în noaptea de marţi spre miercuri, cu arsuri de gradele II şi III pe tot corpul, după ce şi-a dat foc singur.