Cele mai citite
 


Ambulatoriu modern pentru 80 de mii de vâlceni
vineri, 18 septembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
- Ambulatoriul spitalului din municipiul Drăgăşani, proiect în valoare de peste 2 milioane lei, va deservi aproximativ 80 de mii de locuitori, a declarat, joi, în cadrul unei conferinţe de presă, primarul Cristian Nedelcu.
'Din valoarea totală a proiectului, cea mai mare parte o reprezintă fonduri europene nerambursabile, adică 1.548.572, 47 lei. Primăria Drăgăşani participă cu o cotă de 36.437 lei. Printre obiectivele proietului am putea menţiona îmbunătăţirea calităţii infrastructurii serviciilor de asistenţă medicală ambulatorie din Municipiul Drăgăşani, prin crearea unui Ambulatoriu Integrat al Spitalului Municipal'', a arătat Nedelcu.
Totodată, amenajarea ambulatoriului integrat va duce la schimbări pozitive pentru comunitate prin eficientizarea acordării de îngrijire medicală, spune Cristian Nedelcu.
Potrivit primarului, eficientizarea asistenţei medicale se datorează faptului că Ambulatoriul va oferi servicii medicale integrate - prin prezenţa ambulatoriului într-o unitate medicală cu paturi, care poate oferi atât servicii medicale spitaliceşti pentru toate specialităţile, cât şi servicii medicale ambulatorii şi de investigaţii.
'Va face posibile internările de o zi pentru efectuarea investigaţiilor necesare, ca alternativă la spitalizarea pe o durată mai mare de timp, şi care are acelaşi scop. Aceasta rezultă în reducerea timpului mediu de spitalizare, reducerea costurilor comunităţii cu asistenţa medicală, creşterea competitivităţii, productivităţii şi coeziunii sociale în zonă', mai declară primarul din Drăgăşani.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bihor: Ambulatoriu reabilitat din fonduri europene, inaugurat de ministrul Sănătăţii Oradea, 11 sep /Agerpres/ - Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a inaugurat sâmbătă noua policlinică de la Spitalul Clinic Municipal Oradea, reabilitată şi modernizată printr-o investiţie de peste 4,4 milioane de lei, proiect derulat de Primăria Oradea, prin Programul Operaţional Regional.
Satu Mare: Ambulatoriu al Spitalului Judeţean inaugurat în oraşul Tăşnad Ambulatoriul de Specialitate al Secţiei Exterioare din Tăşnad a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Satu Mare a fost inaugurat vineri pentru cei peste 30.000 de locuitori din zonă.
Regina Maria a inaugurat a doua policlinică din Piteşti, cu o investiţie de 700.000 euro Reţeaua de sănătate Regina Maria a inaugurat cea de-a doua policlinică din Piteşti, numită Regina Maria Brătianu, investiţia necesară fiind 700.000 euro, se arată într-un comunicat remis miercuri AGERPRES.
Cluj: Reţeaua de sănătate Regina Maria a deschis o nouă policlinică, o investiţie de 300.000 de euro Reţeaua de sănătate Regina Maria a deschis, luni, la Cluj-Napoca, Policlinica Muzeului, o investiţie de 300.000 de euro.
Braşov: Ambulatoriu modern la Spitalul Clinic de Obstretică-Ginecologie Spitalul Clinic de Obstretică Ginecologie dr. I.A. Sbârcea din Braşov are din această lună un ambulatoriu modern, reabilitat şi dotat cu fonduri europene în cadrul proiectului "Modernizarea, reabilitarea şi echiparea infrastructurii serviciilor de sănătate" din cadrul ambulatoriului Spitalului Clinic...
Policlinica Institutului Naţional de Endocrinologie 'C.I. Parhon' va fi redeschisă luni Policlinica de la sediul Institutului Naţional de Endocrinologie 'C.I. Parhon' va fi redeschisă luni, în urma finalizării lucrărilor de consolidare, modernizare, recompartimentare, mansardare şi reconfigurare ale spaţiilor acestui corp de clădire, în prezenţa ministrului Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu...