Cele mai citite
 


Hunor Kelemen: Retagerea proiectului legii Sănătăţii este o decizie corectă,dar nu rezolvă problemele din sănătate
duminică, 15 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Preşedintele UDMR, Hunor Kelemen, este de părere că decizia retragerii proiectului legii Sănătăţii din dezbatere publică este una corectă, dar ea nu rezolvă problemele din sistemul sanitar.
"Cred că este o decizie corectă, firească, dar nu rezolvă problemele din Sănătate. Acolo unde ceva funcţionează bine, nu trebuie să faci schimbări radicale. În sistemul sanitar, dincolo de sistemul de urgenţă care funcţionează foarte bine, mai sunt şi alte domenii, dar s-a vorbit şi despre aceste lucruri", a declarat, pentru AGERPRES, preşedintele UDMR.
Cât priveşte activitatea ministrul Sănătăţii, Ritli Ladislau, Kelemen spune că aceasta nu va fi afectată de decizia anunţată, vineri seară, de preşedintele Traian Băsescu.
"Ministrul a fost foarte corect şi a fost foarte onest în toată această chestiune", a spus preşedintele UDMR.
Ministrul Sănătăţii, Ladislau Ritli, a retras din dezbaterea publică proiectul de lege privind organizarea şi funcţionarea sistemului sanitar din România, la solicitarea primului-ministru Emil Boc, a anunţat, vineri seară, Executivul, după şeful statului a afirmat că i-a cerut acest lucru premierului. AGERPRES/(A - Mirela Bărbulescu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Ministrul Sănătăţii a retras din dezbatere, la cererea premierului, proiectul Legii Sănătăţii Ministrul Sănătăţii, Ladislau Ritli, a retras din dezbaterea publică proiectul de lege privind organizarea şi funcţionarea sistemului sanitar din România, la solicitarea primului-ministru Emil Boc, anunţă Executivul.
UPDATE Guvern: Ministrul Sănătăţii a retras din dezbatere, la cererea premierului, proiectul legii Sănătăţii Ministrul Sănătăţii, Ladislau Ritli, a retras din dezbaterea publică proiectul de lege privind organizarea şi funcţionarea sistemului sanitar din România, la solicitarea primului-ministru Emil Boc, anunţă Executivul.
Hunor Kelemen: Am primit observaţii la proiectul de lege a sănătăţii şi de la PDL, există şi acolo anumite reţineri Preşedintele UDMR, Hunor Kelemen, a precizat miercuri că ministrul sănătăţii, Ritli Ladislau, a primit de la Administraţia Prezidenţială, în urmă cu o lună, proiectul de lege pentru reforma în domeniul sănătăţii, punctând că Uniunea mai are nevoie de nişte lămuriri cu privire la nişte prevederi, printre...
Băsescu: Anul acesta, România nu are nevoie în mod cert de niciun euro de la FMI sau de la UE Preşedintele Traian Băsescu susţine că, în acest an, România nu are nevoie, "în mod cert", de niciun euro de la Fondul Monetar Internaţional sau de la Uniunea Europeană.
E. Boc: Viitorul ministru al Sănătăţii să continue reforma; Ritli nu este responsabil pentru incidentul din 2002 Bucureşti, 17 aug /Agerpres/ - Viitorul ministru al Sănătăţii va trebui să continue reforma în sănătate, aşa cum a fost convenită cu Fondul Monetar Internaţional şi Comisia Europeană, a declarat miercuri, premierul Emil Boc, care a transmis preşedintelui Traian Băsescu nominalizarea lui Ladislau Ritli...
Preşedintele Traian Băsescu, în Covasna (sinteză) Preşedintele Traian Băsescu a declarat, duminică, la Covasna, că proiectul de modificare a Constituţiei a fost finalizat şi că va fi trimis Parlamentului spre dezbatere cel mai probabil după sărbătorile de Paşte.