Cele mai citite
 


Manifestări de solidaritate cu Raed Arafat au avut loc în mai multe oraşe din ţară
duminică, 15 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Aproape 200 de persoane s-au adunat, vineri seara, în Piaţa Operei din centrul Timişoarei, în semn de solidaritate cu fostul subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii dr. Raed Arafat.
'Vrem să demonstrăm că ne solidarizăm cu ceilalţi protestatari din ţară care au manifestat pentru susţinerea părintelui SMURD în România, doctorul Raed Arafat. Guvernanţilor noştri nu le pasă de sănătatea noastră, dar acest medic a demonstrat că este mai român decât ei şi decât preşedintele Traian Băsescu', a declarat unul dintre participanţii la manifestaţie.
O primă demonstraţie de susţinere a lui Arafat a avut loc vineri după-amiază în centrul Timişoarei, când un grup de revoluţionari au scandat lozinci antiprezidenţiale şi în favoarea fostului subsecretar de stat în MS.
Manifestaţiile nu au fost autorizate, dar şeful Poliţiei Locale Timişoara, Doru Spătaru, a declarat pentru AGERPRES că mitingul de vinei seara este considerat a fi unul spontan, deoarece a fost un răspuns la apeluri lansate ad-hoc prin mijloacele de socializare.
O manifestare spontană de susţinere a fondatorului SMURD Raed Arafat a avut loc vineri seara şi la Braşov, unde aproximativ 500 de persoane s-au adunat în Piaţa Sfatului, după cum a precizat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, Ciprian Aldea.
Manifestanţii au încercat să rupă cordonul de jandarmi pregătit pentru a asigura ordinea şi s-au deplasat spre Prefectură, unde au scandat lozinci antiguvernamentale şi antiprezidenţiale. Un număr de 50 de jandarmi au asigurat ordinea în zonă şi nu s-au înregistrat incidente. Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Braşov a ţinut să precizeze că manifestarea a fost neautorizată.
Manifestări similare au avut loc şi la Sibiu şi Bacău unde câteva zeci de oameni, majoritatea tineri, s-au adunat în centrul acestor oraşe pentru a-şi exprima solidaritatea cu Raed Arafat. AGERPRES/(AS-Otilia Halunga, Jana Pintili)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Manifestaţia de susţinere a dr. Raed Arafat, din Capitală, s-a încheiat Manifestaţia de susţinere a doctorului Raed Arafat, care s-a desfăşurat vineri, la Bucureşti, s-a încheiat aproape de miezul nopţii în faţa Palatului Cotroceni.
Raed Arafat, sacrificiul altruist al unui medic care lucrează pentru România (New York Times) Atunci când dr.Raed Arafat a demisionat luna trecută din funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii din România, mii de oameni au ieşit în stradă în întreaga ţară pentru a cere întoarcerea lui. Aceasta nu a fost o reacţie obişnuită, aici sau oriunde altundeva, la plecarea unui oficial guvernamental...
(Corespondenţă) România oferă Bulgariei o reţetă pentru ambulanţe cu adevărat rapide (presă) Sofia, 5 dec - Corespondentul AGERPRES, Ivan Radev, transmite: Vizita secretarului de stat în Ministerul Sănătăţii din România, dr. Raed Arafat, care a prezentat la Sofia sistemul SMURD, este unul dintre principalele subiecte pentru presa bulgară de joi.
Raed Arafat:Lansarea componentei SMURD în zona Sebeş creşte capacitatea de intervenţie Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Raed Arafat, fondatorul SMURD, a declarat, vineri, la Sebeş, că anul acesta au fost alocate fonduri pentru achiziţionarea a două elicoptere, dintre care unul va înlocui, în iulie, elicopterul de Poliţie de la Iaşi, iar cu celălalt se va inaugura, în septembrie...
O manifestare de solidaritate cu Raed Arafat a avut loc la Târgu Mureş Peste 400 de persoane au participat, joi seara, în centrul municipiului Târgu Mureş, la o manifestare de solidaritate cu dr. Raed Arafat, fondatorul SMURD, care a demisionat din funcţia de subsecretar de stat în semn de protest faţă de prevederile proiectului legii sănătăţii referitoare la sistemul de...
Raed Arafat: Un elicopter SMURD va opera din 2014 între România şi Republica Moldova Secretarul de stat din Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, a anunţat luni, la Târgu Mureş că elicopterul care va opera transfrontalier între România şi Republica Moldova ar putea fi operaţional începând cu jumătatea anului viitor, după achiziţionarea aparatului şi a semnării acordului între cele două...