Cele mai citite
 


Fotbal: Mircea Lucescu l-a aşteptat pe Rinat Ahmetov pe coridorul spitalului
luni, 16 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Antrenorul Mircea Lucescu l-a aşteptat duminică pe Rinat Ahmetov, patronul clubului ucrainean de fotbal Şahtior Doneţk, pe coridorul Spitalului Universitar de Urgenţă din Capitală, unde este internat tehnicianul român, conform site-ului oficial al grupării din ţara vecină.
Lucescu a spus că în fiecare zi se plimbă circa o jumătate de oră prin spital.
Ahmetov, care a venit la Bucureşti împreună cu Boris Kolesnikov, vice prim ministru al Ucrainei şi vicepreşedinte al clubului, a fost aşteptat la aeroportul Băneasa de Viorel Kitten, însărcinatul cu afaceri al Ucrainei în România, care a făcut şi oficiile de translator în discuţiile cu ziariştii. Ahmetov a vorbit mai bine de o oră cu Lucescu, o mare parte a discuţiei fiind legată de fotbal. Cei doi au vorbit despre politica de transferuri a clubului, despre pregătirea echipei şi despre plecarea mijlocaşului brazilian Jadson la FC Sao Paulo, despre care Lucescu a afirmat că este un ''adevărat profesionist'' şi că a contribuit foarte mult la performanţele echipei.
Lucescu a primit un set de monede emise special pentru EURO 2012 din partea lui Kolesnikov, precum şi mai multe scrisori din partea suporterilor lui Şahtior, dar şi a reprezentanţilor UEFA însărcinaţi cu organizarea EURO 2012 şi a ambasadorului României în Ucraina, aduse de ofiţerul de presă al clubului ucrainean. Lucescu le-a mulţumit şi şi-a exprimat speranţa că va reveni la Doneţk în cât mai scurt timp posibil.
Rinat Leonidovici Ahmetov a declarat la plecare că speră în recuperarea rapidă a lui Lucescu şi că e gata să vină din nou în România, pentru a-l vizita pe antrenor, dacă acesta nu va fi externat curând.
Ahmetov a extins o invitaţie ziariştilor români de a merge la Doneţk, pe ''Donbass Arena'', şi a precizat că e dispus să vină la Bucureşti să viziteze oraşul când Lucescu se va simţi mai bine. Ahmetov i-a transmis lui Lucescu că doreşte să facă o donaţie Spitalului Universitar, în urma unei discuţii cu managerul Cătălin Cârstoiu. Cârstoiu i-a oferit miliardarului o plachetă cu ocazia împlinirii a 30 de ani de existenţă a spitalului. Ahmetov a promis că după ce Lucescu se va însănătoşi, iar Şahtior va juca un meci important, va trimite avionul său privat la Bucureşti, pentru a-i aduce pe medicii care au avut grijă de antrenor pentru a urmări partida respectivă împreună.
Rinat Ahmetov, patronul clubului ucrainean de fotbal Şahtior Doneţk, a sosit duminică la Bucureşti, cu un avion privat, pentru a-l vizita pe antrenorul Mircea Lucescu, internat la Spitalul Universitar din Capitală. Ahmetov l-a mai vizitat pe Lucescu şi pe 8 ianuarie, când a promis că va reveni în România.
Lucescu este internat în Spitalul Universitar de vineri 6 ianuarie, când, în urma unui accident rutier, maşina pe care o conducea a intrat în coliziune cu un tramvai pe bulevardul Vasile Milea. Alături de Lucescu, în maşină se afla şi o altă persoană, care a fost rănită uşor.
AGERPRES (Mihai Ţenea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Fotbal: Antrenorul Mircea Lucescu a fost externat Mircea Lucescu, antrenorul echipei ucrainene de fotbal Şahtior Doneţk, a fost externat luni din Spitalul Universitar din Capitală, unde a fost internat în data de 6 ianuarie, în urma unui accident rutier.
RETROSPECTIVA SÃPTÃMÂNII 9 - 15 MAI Economia românească traversează o revenire ciclică sprijinită de cererea internă puternică astfel încât creşterea PIB ar urma să atingă 4,2% în 2016, principalele riscuri la adresa perspectivei fiind incertitudinile electorale şi cele externe, arată experţii FMI într-un raport elaborat în urma consultărilor...
Dezordinea de la Bucureşti: pe străzile capitalei corupte (La Repubblica) Bucureştiul este un oraş plin de bănci şi de biserici, la fel ca în Italia. Dar, mai ales, este plin de farmacii şi de case de amanet. Nenumărate farmacii, una lângă alta, şi acesta nu este un semn bun. Durata medie a vieţii este mai scurtă cu opt ani faţă de cea din Italia. Oamenii nu au grijă de sănătate...
Maramureş:Autorităţile judeţene îşi propun să atragă studenţi medicinişti din Ucraina care să rămână să profeseze în România Autorităţile maramureşene vor dona regiunii Ivano Frankisvk din Ucraina echipamente medicale pentru dotarea unor unităţi medicale şi îşi propun să atragă studenţi ucrainieni la medicină să îşi finalizeze studiile şi să rămână în România, pentru a suplini deficitul de cadre din domeniu.
Fotbal: PMB va cere socoteală constructorului privind starea gazonului Arenei Naţionale Primăria Municipiului Bucureşti nu are nicio legătură contractuală cu firma care a realizat gazonul de pe Arena Naţională, iar montarea şi întreţinerea acestuia a fost şi continuă să fie responsabilitatea exclusivă a constructorului.
Tulcea: Sistemul SMURD din România ar putea fi introdus în Ismail, Ucraina Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) din România s-ar putea extinde în regiunea Odessa, Ucraina, printr-un proiect finanţat de Uniunea Europeană şi susţinut prin Euroregiunea Dunărea de Jos, Prefectura judeţului Tulcea găzduind vineri o întâlnire a autorităţilor ucrainene cu...