Cele mai citite
 


Andrei Georgescu: A fost dorinţa mea să demisionez din funcţia de subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii
miercuri, 18 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Doctorul Andrei Georgescu, cel care a fost numit subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii în locul lui Raed Arafat, a anunţat, marţi, că a demisionat din această funcţie.
"A fost decizia mea să-mi dau demisia. Am avut o discuţie telefonică cu premierul şi am spus că-mi voi da demisia. Consider că era mai bine să fac acest lucru având în vedere şi presiunea privind proiectul legii sănătăţii. Am venit într-un moment dificil şi în care trebuia să vin", a spus Andrei Georgescu.
El a subliniat că şi-a înaintat demisia înainte ca premierul să aibă întâlnirea cu dr. Raed Arafat.
'Premierul mi-a mulţumit pentru că am acceptat să vin într-un moment critic şi mi s-a propus postul de consilier, dar am refuzat.", a mai spus Andrei Georgescu.
El şi-a arătat disponibilitatea de a colabora la noul proiect al legii sănătăţii, dacă va fi solicitat.
Premierul Emil Boc a anunţat marţi că dr. Raed Arafat va reveni în funcţia de subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii.
Emil Boc a semnat pe 11 ianuarie decizia de numire a domnului Andrei Georgescu în funcţia de subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii pentru coordonarea sistemului medical de urgenţă. AGERPRES/(AS - Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
UPDATE Premierul Emil Boc: Raed Arafat revine la Ministerul Sănătăţii ca subsecretar de stat Dr. Raed Arafat va reveni în funcţia de subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii (MS), a anunţat marţi premierul Emil Boc.
Boc: Arafat este bine-venit să revină în MS sau să lucreze la noua lege a Sănătăţii, dacă va dori Premierul Emil Boc a declarat, luni, că fostul subsecretar de stat Raed Arafat este bine-venit să revină în Ministerul Sănătăţii sau să lucreze la noul proiect al legii Sănătăţii, dacă va dori acest lucru.
Premierul Emil Boc a semnat numirea medicului Andrei Georgescu în funcţia de subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii Premierul Emil Boc a semnat miercuri numirea în funcţia de subsecretar de stat în cadrul Ministerului Sănătăţii a medicului Andrei Georgescu, precum şi revocarea din funcţie a lui Raed Arafat, a anunţat Ioana Muntean, purtătorul de cuvânt al Guvernului, la finalul şedinţei Executivului.
Guvern: Demisia lui Raed Arafat a fost înregistrată la Cabinetul premierului Boc Demisia subsecretarului de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, a fost înregistrată marţi la Cabinetul premierului Emil Boc, a anunţat Biroul de presă al Guvernului.
Raed Arafat, sacrificiul altruist al unui medic care lucrează pentru România (New York Times) Atunci când dr.Raed Arafat a demisionat luna trecută din funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii din România, mii de oameni au ieşit în stradă în întreaga ţară pentru a cere întoarcerea lui. Aceasta nu a fost o reacţie obişnuită, aici sau oriunde altundeva, la plecarea unui oficial guvernamental...
Raed Arafat: Situaţia de la Spitalul de Urgenţă Ploieşti, generată de un management defectuos şi iresponsabil Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Raed Arafat consideră că problemele de la Spitalul de Urgenţă Ploieşti, făcute publice recent de chirurgul Dan Oprea, au avut drept cauză un management defectuos şi iresponsabil.