Cele mai citite
 


Mehedinţi: Şapte milioane de lei investiţi pentru modernizarea aparaturii medicale a Spitalului orăşenesc din Orşova
miercuri, 18 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Şapte milioane de lei urmează să fie investiţi pentru dotarea secţiilor de oftamologie şi ORL a Spitalului orăşenesc din Orşova, a declarat, marţi, pentru AGERPRES, primarul localităţii, Constantin Brăgaru.
Potrivit sursei citate, banii au fost repartizaţi din bugetul Ministerului Sănătăţii la care s-au adăugat şi contribuţia administraţiei locale de 35.000 lei, aceştia reprezentând 5% din valoarea totală a fondului alocat.
'Întreaga sumă va fi utilizată pentru achiziţionarea de aparatură medicală de ultimă generaţie. De dotările respective vor beneficia orşovenii şi locuitorii localităţilor din Clisura Dunării care nu vor mai fi obligaţi să se deplaseze la Drobeta Turnu Severin sau în alte judeţe pentru diagnostic şi tratament', a precizat Brăgaru.
Spitalul orăşenesc din Orşova a fost reabilitat în cursul anului trecut folosindu-se surse băneşti externe obţinute printr-o donaţie şi de la bugetul local, în valoare de aproape un milion de lei. AGERPRES/(AS-Florian Copcea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: Aproximativ 2,5 milioane lei pentru modernizarea Ambulatoriului Spitalului municipal Orşova Spitalul municipal Orşova a atras din surse guvernamentale aproximativ 2,5 milioane de lei pentru execuţia lucrărilor de reabilitare şi modernizare a Ambulatoriului, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, directorul unităţii spitaliceşti, dr. Radu Gandă.
Mehedinţi: A început dotarea cu echipamente medicale a Maternităţii din Drobeta Turnu Severin Administraţia Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Mehedinţi a început dotarea cu aparatură medicală a Blocului materno-infantil din municipiului Drobeta Turnu Severin a cărui construcţie a fost finalizată la sfârşitul anului 2013, a declarat marţi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt dr. Cristian...
Mehedinţi: Aproximativ un milion de euro vor fi investiţi în modernizarea Spitalului orăşenesc Orşova În modernizarea spitalului orăşenesc al municipiului Orşova vor fi investiţi aproximativ un milion de euro, a declarat joi pentru AGERPRES preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Adrian Duicu.
Mehedinţi: Primăria Orşova a alocat 600.000 lei pentru dotarea Spitalului orăşenesc Spitalul orăşenesc din municipiul Orşova va investi aproximativ 600.000 lei în echipamentele cu care vor fi dotate secţiile nou înfiinţate ORL, Neurologie, Dermatologie şi Medicina Muncii, a declarat luni, pentru AGERPRES, directorul unităţii, dr. Radu Gandă.
Mehedinţi: Dotări de aparatură performantă la Spitalul orăşenesc din Orşova Spitalul orăşenesc Orşova a atras suma de aproximativ 250.000 de euro din surse europene pentru reabilitarea clădirii şi achiziţia de aparatură medicală, a declarat vineri, pentru AGERPRES, dr. Radu Gandă, directorul unităţii medicale.
Comunicat de presă - PSD Mehedinţi Drobeta Turnu Severin, 15 mai 2016