Cele mai citite
 


Mihaela Popa: Doctorul Raed Arafat poate fi contracandidatul doctorului Sorin Oprescu la Primăria Capitalei
miercuri, 18 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Senatorul Mihaela Popa, vicepreşedinte al PDL, apreciează, marţi, într-un comunicat de presă remis AGERPRES, că "fenomenul Arafat" arată clar o foame a societăţii civile pentru profesionişti şi că notorietatea dr. Raed Arafat îl recomandă a fi un foarte bun candidat pe un vot uninominal, "poate chiar contracandidatul doctorului Sorin Oprescu".
"Evenimentele din aceste zile, pe care le-am analizat în profunzime, m-au făcut să realizez mai mult ca niciodată că societatea românească are nevoie de o reformă reală a clasei politice. Oamenii simt o aversiune faţă de partidele care se află acum la putere, dar nici nu simpatizează cu partidele din opoziţie. (...)Fenomenul Arafat arată clar o foame a societăţii civile pentru profesionişti, experţi şi oameni integri din orice domeniu, fie că vorbim de doctori, profesori, ingineri sau de ce nu, poate, de cel mai bun tâmplar din sat", susţine vicepreşedintele PDL.
Cu referire strictă la doctorul Raed Arafat, Mihaela Popa apreciează că acesta poate fi un foarte bun candidat pe vot uninominal poate chiar contracandidatul lui Sorin Oprescu la Primăria Capitalei.
"Notorietatea şi credibilitatea doctorului Raed Arafat îl recomandă a fi un foarte bun candidat pe un vot uninominal, poate chiar contracandidatul doctorului Sorin Oprescu la Primăria Capitalei. Sunt convinsă că în fiecare comunitate există fenomenul Arafat şi că fiecare comunitate ar putea la viitoarele alegeri să-i scoată în faţă pe acei oameni care au făcut ceva pentru societate. Cu aceşti oameni credibili trebuie să începem schimbarea clasei politice", conchide Mihaela Popa. AGERPRES/ (AS-Daniel Florea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Oprescu: Primăria Capitalei şi-a propus să pună la dispoziţie logistica necesară dezvoltării unui oraş sănătos Primăria Capitalei şi-a propus să pună la dispoziţie logistica necesară dezvoltării unui oraş sănătos, a declarat primarul general, Sorin Oprescu, care a participat luni la conferinţa Grupului Intersectorial de Lucru, înfiinţat la nivelul municipiului Bucureşti, în parteneriat cu Reţeaua Oraşelor Sănătoase...
Silviu Prigoană acuză faptul că Sorin Oprescu face declaraţii inacceptabile în timpul campaniei electorale Silviu Prigoană, candidatul PDL la Primăria Capitalei, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că anunţul făcut de primarul general privind acordarea de tichete pentru servicii medicale vârstnicilor este un lucru inacceptabil, având în vedere că "este interzis să faci aşa ceva în campania electorală"...
Sorin Oprescu anunţă crearea unui Serviciu de Ambulanţă în subordinea PMB Primarul general Sorin Oprescu a anunţat joi la o conferinţă de presă că intenţionează să creeze pe lângă Primăria Capitalei un sistem de ambulanţă, complementar celui deja existent.
Videanu: Prigoană are şansă la Primăria Capitalei, Oprescu poate fi bătut cu propriile arme Democrat-liberalul Adriean Videanu a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că Silviu Prigoană are şansă în cursa pentru fotoliul de primar al Capitalei, iar Sorin Oprescu poate fi bătut cu "propriile arme".
Viceprimarul Mircea Raicu: Primăria Capitalei riscă să rămână în incapacitate de plată Primăria Capitalei riscă să rămână în incapacitate de plată dacă primarul general, Sorin Oprescu, nu va corecta bugetul municipalităţii, aşa cum a fost aprobat de Consiliul General al Municipiului Bucureşti, pe 28 februarie, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, viceprimarul Capitalei Mircea...
Sorin Oprescu va controla calitatea apei folosite la spălarea trotuarelor Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat vineri, la o dezbatere pe tema ecologizării, că intenţionează să verifice calitatea apei folosite la spălarea trotuarelor şi carosabilului bucureştean.