Cele mai citite
 


Mircea Cinteză: Am spus de la început că doctorul Arafat trebuie menţinut în conducerea sistemului de urgenţă
miercuri, 18 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Fostul senator democrat-liberal Mircea Cinteză, membru al Colegiului Medicilor, a afirmat marţi, la Piteşti, că readucerea doctorului Raed Arafat în structura de conducere a Ministerului Sănătăţii este un lucru pozitiv, întrucât acesta este o persoană onestă, competentă şi eficientă.
"Acum opt zile sau când a început discuţia am spus că ar fi înţelept din partea politicienilor (...) să-l păstreze pe doctorul Arafat în conducerea sistemului de urgenţă, indiferent ce cale, formulă se va găsi, pentru că este un om care s-a dovedit onest, eficient şi bine pregătit şi trebuie păstrat (...) indiferent de neînţelegerile care au apărut", a declarat Cinteză, într-o conferinţă de presă desfăşurată la sediul PDL Argeş.
Mircea Cinteză a apreciat ca fiind extrem de utilă prezenţa lui Raed Arafat într-o poziţie din care ar putea să-şi aducă contribuţia la reformarea sistemului sanitar.
Raed Arafat a declarat marţi că a acceptat să revină în poziţia de subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii, deoarece motivul care l-a determinat să îşi dea demisia nu mai există şi este normal să îşi continue activitatea. El a mai spus că se va implica în elaborarea legislaţiei în domeniul sistemului de urgenţă. AGERPRES/(AS - George Onea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
MS: Echipă de medici specialişti prezentă joi în judeţul Argeş O echipă de medici epidemiologi, infecţionişti şi de sănătate publică de la Ministerul Sănătăţii, Institutul Naţional de Sănătate Publică şi Institutul Naţional de Boli Infecţioase "Matei Balş" s-a deplasat joi la Piteşti pentru a verifica modul în care se desfăşoară ancheta epidemiologică şi inspecţia...
Argeş: Numărul elevilor de la o şcoală din Piteşti internaţi cu suspiciuni de toxiinfecţie alimentară a ajuns la 36 Numărul elevilor de la Şcoala I. L. Caragiale din Piteşti internaţi cu suspiciuni de toxiinfecţie alimentară a ajuns luni la 36, cu 14 mai mulţi decât în urmă cu o zi, conform datelor centralizate de Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Argeş.
Argeş: Numărul elevilor de la o şcoală din Piteşti care au ajuns la spital cu suspiciuni de toxiinfecţie alimentară a ajuns la 42 Numărul elevilor de la Şcoala I. L. Caragiale din Piteşti care s-au prezentat la spital cu suspiciuni de toxiinfecţie alimentară a ajuns marţi la 42, au anunţat reprezentanţii Instituţiei Prefectului Argeş.
Argeş: Anchetă în cazul unei femei care a murit în curtea unui spital din Piteşti O femeie a murit, joi, în curtea Secţiei de Psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Piteşti, poliţiştii efectuând cercetări pentru stabilirea împrejurărilor producerii decesului.
Corpul de control al premierului: Suspiciuni că Spitalul de Pediatrie Piteşti a raportat date neadevărate despre infecţiile nosocomiale Reprezentanţii Spitalului de Pediatrie Piteşti au consemnat în Registrul de infecţii nosocomiale, lunar, între 1 ianuarie 2015 - 16 februarie 2016, faptul că nu a fost identificată nicio infecţie nosocomială, fără a exista însă buletine de analiză în acest sens, existând astfel suspiciunea că înregistrările...
Raed Arafat: România se apropie de nivelul Germaniei în domeniul dispecerizării intervenţiilor la situaţii de urgenţă România se apropie de nivelul la care se află Germania în domeniul integrării dispeceratelor pentru situaţii de urgenţă, a afirmat vineri, la Piteşti, secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat.