Cele mai citite
 


Un american are 14 copii şi este încă virgin
miercuri, 18 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri, Viata Sexuala
 

La 36 de ani, Trent Arsenault este tatăl a 14 copii, dar este încă virgin! Californianul a creat un site internet în care le propune celor care nu pot avea copii să-i ajute ca donator de spermă, scrie dailymail.co.uk.

El n-a dorit să rămână anonim şi spune că întreţine relaţii apropiate cu părinţii 'copiilor săi'. În orice caz, comportamentul lui a enervat autorităţile sanitare americane, care l-au somat să-şi înceteze activitatea, altfel riscând închisoarea şi o amendă.

Trent şi-a spus povestea la un talk-show: '100% din energia mea sexuală este consacrată producerii de spermă pentru cuplurile care nu reuşesc să aibă copii. N-am nicio altă activitate în afară de aceasta.'. Este încă virgin şi 'voi fi probabil până pe la 40 de ani. Până atunci însă voi mai avea vreo 15 copii', spune el.

La emisiunea televizată, Trent s-a întâlnit cu un copil născut graţie 'donaţiei' sale. A fost foarte emoţionat când a văzut-o pe Analise, o fetiţă de doi ani, crescută de o pereche de lesbiene. 'Încerc să nu fiu prea emotiv. Sunt foarte fericit să văd că este sănătoasă şi creşte într-o familie iubitoare. Sper că are gena compasiunii şi că părinţii ei i-o vor menţine', a mărtutisit originalul donator.

Autorităţile sanitare americane îi reproşează lui Trent Arsenault că nu-şi ia măsurile necesare de prevenire: în mod normal, ar trebui să-şi facă câte un test înaintea fiecărei donaţii pentru depistarea unor posibile infecţii transmisibile pe cale sexuală.AGERPRES/ (Lelia Bretan)

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Un site internet propune 'urâţilor' să aibă 'copii frumoşi' Un site internet de întâlniri, care reuneşte doar oameni 'frumoşi', a lansat un forum pentru a favoriza naşterea unor copii drăguţi, graţie unor donatori de spermă şi ovule aleşi pe sprânceană. Serviciul este deschis 'urâţilor', arată organizatorii. Foarte criticat de internauţii care văd în această...
Danemarca: Un donator de spermă a transmis o maladie genetică la cinci copii Autorităţile sanitare din Danemarca au anunţat luni că un donator de spermă a transmis la cinci copii o boală genetică cunoscută sub numele de 'Recklinghausen', care ar putea determina handicapuri. Se pare că, după un test efectuat, donatorul a fost declarat, în mod fals, sănătos, relatează maxisciences...
Piaţa neagră a vânzării de organe se răspândeşte printre săracii din Europa Confruntaţi cu o sărăcie gravă, unii europeni încearcă să-şi vândă organe precum rinichi, plămâni, maduvă osoasă sau cornee, spun experţii. Acest fenomen este relativ nou în Serbia, o ţară care a fost afectată de război şi care se luptă cu criza financiară care a cuprins continentul. Răspândirea vânzărilor...
Site internet european despre efectele secundare ale unor medicamente Agenţia europeană a medicamentului (Ema) a anunţat luni lansarea unui site internet de informare asupra efectelor secundare ale unor medicamente, în vederea unei mai mari 'transparenţe' pentru marele public, relatează AFP.
Număr record de infecţii cu virusul SIDA în Europa şi în Asia Centrală în 2014 (UE şi OMS) Un număr record de infecţii cu virusul SIDA (HIV) a fost înregistrat în Europa şi în Asia Centrală în 2014, dintre care aproape o treime au afectat imigranţii, au indicat joi Uniunea Europeană şi Organizaţia Mondială a Sănătăţii, cu puţin înaintea Zilei mondiale de de luptă împotriva SIDA, marcată la...
Virusul Zika, depistat în sperma unui italian la şase luni de la infectare Virusul Zika a fost detectat în sperma unui italian la şase luni de la primele simptome ale infecţiei, dublul precedentului record, se arată într-un studiu realizat de institutul Spallanzani din Roma, menţionat vineri de AFP.