Cele mai citite
 


Braşov: La spitalul din Codlea s-a redeschis secţia de îngrijiri paleative
joi, 19 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Secţia de îngrijiri paleative a fost redeschisă luni, la Spitalul din Codlea după ce unitatea a respectat planul de conformare cerut de Ministerul Sănătăţii în luna octombrie 2011, când spitalul a fost redeschis după ce a fost închis la 1 aprilie 2011 de Ministerul Sănătăţii.
"Am redeschis luni, secţia de îngrijiri paleative care are 10 paturi şi deja avem cinci persoane internate. Urmează să primim Ordinul semnat de la Ministerul Sănătăţii pentru că noi am respectat ceea ce am spus că vom face. Este un pas înainte şi ne bucurăm că putem funcţiona şi în acest an şi sper că mulţi ani de acum încolo", a declarat miercuri pentru AGERPRES, managerul spitalului. dr. Claudia Coste.
Sursa citată a adăugat că spitalul funcţionează în prezent cu trei secţii. Pediatrie cu 15 paturi, interne cu 25 de paturi, îngrijiri paleative cu 10 paturi şi secţia de urgenţă.
Astfel, 12 medici, 35 de asistente şi 10 infirmiere asigură buna funcţionare a spitalului.
De la redeschiderea unităţii sanitare în 25 octombrie 2011, au înregistrate 130 de internări, iar la urgenţă ajung zilnic peste 30 de persoane. Managerul spitalului a adăugat că în cursul acestei săptămâni va semna contractul pentru acest an cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate, o parte din fonduri cele pentru utilităţi fiind suportate de primăria municipiului Codlea.
Reamintim că Ministerul Sănătăţii a închis trei spitale în judeţul Braşov la 1 aprilie 2011. Spitalele din municipiile Codlea şi Săcele şi din oraşul Victoria.
După numeroase proteste şi demersuri la Ministerul Sănătăţii, Spitalul din Codlea a fost redeschis în luna octombrie, după aprobarea dată de Ministerul Sănătăţii. AGERPRES/(AS-Jana Pintili)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Braşov: Ministerul Sănătăţii a aprobat redeschiderea spitalului din Săcele Ministerul Sănătăţii a aprobat, în 31 ianuarie a.c, structura de organizare pentru redeschiderea Spitalului din municipiul Săcele, închis de Ministerul Sănătăţii pe 1 aprilie 2011, urmând să primească şi clasificarea, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, vicepreşedintele Consiliului Judeţean...
Braşov: Fonduri pentru câte două-trei proteze de şold şi genunchi pe zi, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov, cea mai mare unitate spitalicească din judeţ, va primi în acest an mai multe fonduri pentru programele naţionale de sănătate, a anunţat luni directorul spitalului, dr. Adrian Albotă, într-o conferinţă de presă la prefectura Braşov.
Braşov: Spitalul din Codlea s-a redeschis Braşov ,24 oct/Agerpres/- Spitalul municipal din Codlea, închis de Ministerul Sănătăţii la 1 aprilie a fost redeschis luni, el funcţionând în prezent cu două secţii, interne şi pediatrie, având o capacitate de 40 de paturi. Pentru secţia interne sunt 25 de paturi din care cinci pentru reumatologie, opt...
Braşov: Spitalele din judeţ au bani doar până în luna octombrie Cele 13 spitale din judeţul Braşov au fonduri pentru desfăşurarea activităţii, alocate de Casa Naţională de Asigurări de Sănătate, doar până la începutul lunii octombrie, a declarat luni, într-o conferinţă de presă, directorul Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate, dr. Elemer Wusinczky.
Braşov:Trei mari spitale din Braşov au datorii la utilităţi de peste 7 milioane de lei Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă cel mai mare din judeţ, Spitalul de Obstretică şi Ginecologie şi Spitalul Clinic de Copii toate aflate în subordinea Consiliului Judeţean au datorii acumulate la utilităţi pe ultimele trei luni de peste 7 milioane de lei, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă...
Braşov: Spitalele din Victoria şi Săcele, închise la 1 aprilie, se vor redeschide Spitalele din municipiul Săcele şi oraşul Victoria, închise de Ministerul Sănătăţii la 1 aprilie, se vor redeschide cu o structură schimbată, a declarat luni, într-o conferinţă de presă, şeful Direcţiei de Sănătate Publică Braşov, dr.Alexandru Bălescu.