Cele mai citite
 


Geoană: Asistenţa medicală trebuie să devină prioritatea strategică zero a României
sâmbătă, 19 septembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Asistenţa medicală trebuie să devină prioritatea strategică numărul zero a României, a declarat, vineri, preşedintele Partidului Social Democrat (PSD), Mircea Geoană, cu prilejul inaugurării centrului SMURD la Brăila.
El a anunţat că va urmări personal ca un astfel de proiect să devină o prioritate la nivelul întregii ţări.

'Asistenţa medicală trebuie să devină prioritatea strategică numărul zero a României, alături de educaţie, justiţie, de infrastructură şi agricultură. Acest domeniu trebuie să primească resursele şi sprijinul de care avem cu toţii nevoie', a spus Mircea Geoană.

Potrivit acestuia, în acest moment este nevoie de servicii de bună calitate, mai ales în oraşele mici şi la ţară, unde milioane de români au încă dificultăţi masive pentru a ajunge la asistenţă medicală de calitate.

Liderul PSD mai crede că este nevoie de continuitatea unor astfel de proiecte importante, argumentând că nu poate exista progres dacă, la fiecare schimbare de guvern sau de preşedinte, proiectele bune sunt întrerupte.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Ambulanţele SMURD şi SAJ Brăila, însoţite de utilaje de deszăpezire, au intervenit în şase urgenţe medicale Ambulanţele SMURD şi SAJ Brăila, însoţite de utilaje de deszăpezire, au intervenit de la primele ore ale dimineţii pentru acordarea de asistenţă medicală în şase urgenţe medicale, potrivit informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, lt.col. Ştefan Stoian.
Brăila: Alţi cinci pacienţi, salvaţi cu elicopterul SMURD şi ambulanţele însoţite de utilaje de deszăpezire Alţi cinci pacienţi din judeţul Brăila care reprezentau urgenţe medicale au fost salvaţi, luni, cu ajutorul elicopterului SMURD şi a ambulanţelor însoţite de utilaje de deszăpezire.
Alexandru Rafila (PSD): Sănătatea nu are nevoie de o lege mamut Partidul Social Democrat (PSD) a format un grup de lucru care să elaboreze un pachet de patru legi sectoriale în domeniul sănătăţii care să reglementeze sănătatea publică, asigurările de sănătate, asistenţa medicală şi funcţionarea instituţiilor din sănătate, a afirmat, joi, într-o conferinţă de presă...
Geoană şi liderii PSD din Moldova anunţă o opoziţie mai puternică în Parlament Partidul Social Democrat (PSD) va face o opoziţie 'extrem de intransigentă' faţă de proiectul de Lege a pensiilor propus de Guvernul Boc, a anunţat, sâmbătă, la Botoşani, preşedintele PSD, Mircea Geoană, la finalul unei întâlniri cu toţi liderii organizaţiilor PSD din judeţele Moldovei.
PSD: Deciziile de desfiinţare şi comasare a spitalelor - o măsură care aruncă definitiv în haos sistemul sanitar Partidul Social Democrat dezaprobă deciziile 'arbitare şi incorecte' ale Ministerului Sănătăţii privind reorganizarea spitalelor, se arată într-un comunicat transmis joi AGERPRES de Departamentul de Sănătate al PSD.
PSD propune un proiect de sprijinire a medicinei de familie ca răspuns la "supeficialitatea" cu care CNAS tratează acest domeniu Refuzul medicilor de familie de a semna contractul-cadru se datorează "dezinteresului şi superficialităţii cu care Casa Naţională de Asigurări de Sănătate tratează domeniul asistenţei medicale primare", a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, doctorul Alexandru Rafila, vicepreşedintele Dep...