Cele mai citite
 


Ofertă specială de credite de la BCR pentru cumpărături în sezonul reducerilor
joi, 19 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Banca Comercială Română (BCR) lansează o ofertă specială de credite pentru cumpărături în sezonul reducerilor, sub forma cardului de credit şi a creditului de refinanţare.
Potrivit unui comunicat al băncii remis miercuri AGERPRES, campania promoţională "Moş Reducere" se desfăşoară în perioada 16 ianuarie - 3 martie, când clienţii BCR pot face cumpărături în rate cu dobânda zero prin intermediul cardurilor de credit BCR (Powercard BCR/BCR Wizz Air) la comercianţii parteneri, precum Leonardo, Flanco, Domo, Real, Steilman etc.
Aceste carduri oferă o perioadă de graţie de până la 53 de zile pentru cumpărături la orice comercianţi şi un program de rate - cumpărături în maximum 12 rate egale cu dobânda zero la partenerii BCR.
"Oferta noastră vine în întâmpinarea nevoilor clienţilor care îşi doresc să culeagă beneficiile perioadei reducerilor fără a-şi creşte, însă, semnificativ cheltuielile efectuate", a declarat şeful Departamentului Carduri de Credit din BCR, Bogdan Gogioman.
Totodată, BCR oferă comision zero de analiză a dosarelor pentru creditele Divers BCR/Smart BCR (Maxicredit) contractate în scopul refinanţării creditelor de la alte bănci.
Campania BCR se adresează clienţilor noi care doresc să-şi reducă efortul financiar lunar de plată prin consolidarea datoriilor într-un sigur credit cu o rată lunară mai mică, la BCR. În plus, BCR oferă în cazul creditelor Divers BCR asigurare gratuită de viaţă, iar în cazul creditelor Smart BCR (Maxicredit) asigurare gratuită de imobil, pe toată perioada de creditare. Opţional, banca oferă contra cost poliţă de asigurare complexă, în cazul în care clientul rămâne şomer, pentru care banca se angajează să acopere, în locul clientului, până la 24 de rate lunare.
"Noua campanie vine şi ca urmare a interesului deosebit arătat de clienţi pentru ofertele de refinanţare derulate recent. Oferta de refinanţare se poziţionează în topul celor mai atractive oferte de refinanţare existente în acest moment pe piaţă şi vine în întâmpinarea nevoilor clienţilor care îşi doresc atât să îşi reducă obligaţiile de plată de natura creditelor, cât şi să beneficieze de ofertele atractive ale comercianţilor", a explicat şeful Departamentului Credite Negarantate al BCR, Roxana Cristea.
În cadrul ofertei combinate, BCR oferă un bonus de 50 de lei sub formă de cash-back clienţilor care vor achiziţiona pachetul de credite (card de credit + credit de refinanţare) şi vor efectua o tranzacţie de minimum 50 de lei până pe data de 3 martie 2012. Bonusul se va acorda până la 31 martie 2012 în contul de card de credit.
În cadrul programului de loialitate derulat de BCR, pentru fiecare leu cheltuit la comercianţii acceptanţi din ţară, străinătate sau pe internet deţinătorii cardurilor Powercard BCR câştigă puncte de loialitate. Totodată, Powercard BCR oferă posesorilor şi o asigurare de protecţie a cumpărăturilor, o asigurare de călătorie şi o asigurare medicală.
Banca Comercială Română (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, incluzând operaţiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi societăţile de profil de pe piaţa leasingului, managementului activelor, pensiilor private, a băncilor de locuinţe şi a serviciilor bancare prin telefonul mobil.
Erste Group este unul dintre principalii furnizori de servicii financiare din Europa Centrală şi de Est. Mai mult de 50.000 de angajaţi deservesc peste 17 milioane de clienţi în 3.200 de filiale din opt ţări (Austria, Republica Cehă, Slovacia, România, Ungaria, Croaţia, Serbia şi Ucraina).
La 30 septembrie 2011, Erste Group deţinea active totale în valoare de 216,1 miliarde de euro, înregistrând un profit operaţional de 2,632 miliarde de euro şi un raport cost/venituri de 52,4%. AGERPRES/(AS - Oana Tilică)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Banca Transilvania estimează o creştere cu 15.000 a cardurilor MasterCard Forte, în trei luni Banca Transilvania estimează o creştere cu 15.000 a numărului de carduri MasterCard Forte pe perioada campaniei unui program de loialitate destinat celor care au carduri de credit, a anunţat luni banca.
Marile companii farmaceutice fac testări clinice în ţări cu lacune în legislaţie, printre care şi România Marile companii farmaceutice conduc numeroase experimente clinice în străinătate, în ţări în care reglementările în domeniu sunt practic inexistente şi unde agenţia guvernamentală a SUA de protecţie a consumatorului, Food and Drug Administration /FDA/, nu ajunge, iar 'greşelile' sunt închise în mormintele...
INTERVIU/Petrescu (Poşta Română): Dacă nu aveam ghiulele de picior, indicatorii economici arătau mult mai bine Poşta Română va contracta în cel mult două luni un credit de 46,1 milioane de euro de la Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) pentru realizarea unor investiţii în platformele IT&C, care au o vechime de peste 10 ani, dar şi într-un centru de sortare automatizat la Otopeni, a declarat...
RETROSPECTIVA SÃPTÃMÂNII 30 MAI - 5 IUNIE - ECONOMIC Marşul de protest al sindicaliştilor din Educaţie, determinat de proiectul Ordonanţei privind salarizarea bugetarilor, dar şi protestele de la Palatul Cotroceni ale sindicatelor afiliate la BNS, avaria în reţeaua de electricitate, care a afectat judeţele Argeş şi Vâlcea şi raportul Consiliului concurenţei...
BCR şi Sensiblu lansează prima campanie din România adresată posesorilor de carduri contactless Banca Comercială Română (BCR) lansează prima campanie din România ce promovează utilizarea cardurilor contactless, în cadrul reţelei de farmacii Sensiblu din Bucureşti, se arată într-un comunicat al băncii remis, miercuri, AGERPRES.
Bancă de alimente pentru copii Societatea Naţională de Cruce Roşie din România organizează sâmbătă, cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, ''Banca de alimente pentru copii'', se arată într-un comunicat de presă al societăţii.