Cele mai citite
 


Olt: Protestele de la Slatina şi Caracal s-au încheiat fără incidente; manifestaţiile vor continua miercuri
joi, 19 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Manifestaţiile de la Slatina şi Caracal s-au încheiat marţi fără a fi înregistrate incidente.
La proteste au participat în total circa 500 de persoane, potrivit unor surse din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Olt.
Au ieşit în stradă pentru a-şi manifesta nemulţumirea pensionari, sindicalişti de la fabrici de pe platforma industrială a municipiului Slatina, din sistemul sanitar, din învăţământ, revoluţionari, dar şi câteva zeci de tineri, care au spus că protestează pentru că nu reuşesc să-şi găsească o slujbă.
La protestul din Slatina manifestanţii au cerut creşteri salariale, locuri de muncă, măsuri pentru a împiedica închiderea fabricii Alro Slatina. Un bărbat şi-a ars certificatul de revoluţionar în semn de protest faţă de guvern şi şeful statului.
Şi marţi seara protestatarii au scandat lozinci antiprezidenţiale şi antiguvernamentale şi s-au prins într-o horă a unirii.
Şi miercuri sunt anunţate noi proteste, oamenii fiind decişi să manifeste până la alegeri. A fost a treia seară de proteste la Slatina şi a doua seară cu manifestaţii la Caracal. AGERPRES/(AS - Cristina Matei)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Olt: Protest la Drăgăneşti Olt, faţă de desfiinţarea spitalului Slatina, 29 mar /Agerpres/ - Primarul oraşului Drăgăneşti-Olt, Sorin Ghiţă, organizează, miercuri, un miting de protest faţă de desfiinţarea spitalului din localitate (Centrul de Sănătate Drăgăneşti-Olt) şi transformării lui în cămin pentru persoanele vârstnice.
Olt: SJU a angajat 70 de medici tineri şi a renunţat la toţi pensionarii Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Slatina a angajat zeci de medici tineri în ultimii trei ani şi a renunţat din luna iulie la contractele cu medicii pensionari, potrivit directorului medical al instituţiei, Cătălin Pătru.
Olt: Renunţarea la contractele cu medicii pensionari va accentua deficitul de cadre medicale, susţine managerul SJU Slatina Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, Andrei Iordache, a declarat luni pentru AGERPRES că dacă se va renunţa la contractele cu medicii pensionari şi pensionabili, unitatea spitalicească se va confrunta cu un deficit de cadre medicale cu studii superioare, în condiţiile în care şi în prezent...
Olt: Protest spontan al medicilor de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina Aproximativ 70 de medici de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina au protestat miercuri, pe holul instituţiei, faţă de decizia administraţiei unităţii sanitare de a restricţiona parcarea autoturismelor angajaţilor spitalului în curte.
Olt: La Spitalul Slatina se tratează pacienţi care nu au alte posibilităţi, potrivit unor experţi italieni Experţi italieni în managementul unităţilor sanitare care au făcut un audit privind organizarea şi gestionarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina au declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că la această unitate sanitară se tratează în general pacienţi care nu au alte posibilităţi.
Olt: Deficit de medici la Spitalul Slatina; la Cardiologie, gărzile sunt asigurate cu medici de la alte spitale Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina acoperă în parte deficitul de medici cu care se confruntă cu ajutorul medicilor pensionari, însă sunt specilităţi, cum este cazul Cardiologiei, unde, pentru asigurarea gărzilor se apelează la medici de la alte secţii sau chiar din alte spitale, potrivit managerului...