Cele mai citite
 


PDL începe consultările cu reprezentanţii societăţii civile
joi, 19 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Partidul Democrat Liberal începe miercuri un amplu proces de consultare a societăţii civile.
Potrivit unui comunicat transmis AGERPRES de formaţiunea politică, din echipa democrat-liberalilor fac parte ministrul de Externe, Teodor Baconschi, prim-vicepreşedinte al PDL, vicepreşedinţii Monica Macovei, Mihaela Popa şi Theodor Paleologu.
O primă rundă de discuţii este programată să se desfăşoare, la sediul central al PDL, între orele 9,00 şi 10,00, la discuţii urmând să participe reprezentanţi ai Asociaţiei Medicilor de Familie - Bucureşti, ai Asociaţiei Naţionale pentru Protecţia Pacienţilor şi ai Colegiului Medicilor, iar cea de a doua rundă de convorbiri, cu începere de la ora 15,00, cu reprezentanţi ai APADOR-CH, ai Fundaţiei "Parteneri pentru Dezvoltare Locală", ai Asociaţiei "Casa Plus" şi ai Asociaţiei "Euro 26 România".
Întâlniri cu societatea civilă vor avea loc şi în perioada următoare. AGERPRES/(AS - Daniel Florea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
APADOR-CH nu participă la consultările PDL cu societatea civilă APADOR-CH nu participă la consultările cu societatea civilă iniţiate de PDL, se arată într-un comunicat de presă al organizaţiei transmis miercuri AGERPRES.
Vasile Astărăstoae: Suntem pe ultimul loc în UE la numărul de medici la mia de locuitori (interviu) Preşedintele Colegiului Medicilor din România (CMR), Vasile Astărăstoae, a vorbit, într-un interviu acordat AGERPRES pe 22 septembrie, despre finanţarea sistemului de sănătate, despre numirile la conducerea spitalelor, dar şi despre migraţia medicilor peste hotare.
Declaraţie politică - Neviser Zaharcu (PSD Tulcea) Să facem front comun pentru stoparea scăderii natalităţii!
Corina Creţu: CE este preocupată de întârzierile pe care România le are în accesarea fondurilor europene în domeniul sănătăţii Comisia Europeană este preocupată de întârzierile pe care România le înregistrează în accesarea fondurilor europene în domeniul sănătăţii, a precizat luni comisarul european pentru Politică regională, Corina Creţu, la o masă rotundă pe tema dezvoltării a trei spitale regionale la Cluj, Craiova şi Iaşi...
Mureş:MS nu poate promite majorarea salariilor cadrelor medicale, în ciuda ameninţării cu demisia în bloc a medicilor Secretarul de stat din Ministerul Sănătăţii, dr. Alexandru Rafila, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă susţinută la Târgu Mureş, că există discuţii în privinţa majorării salariilor cadrelor medicale însă nu pot fi oferite garanţii în acest sens dată fiind situaţia de criză economică globală...
Medicii spun că lucrează şi la stat şi în privat pentru completarea veniturilor Prof. dr. Vasile Astărăstoae, preşedintele Colegiului Medicilor din România, afirmă că, în cazul în care s-ar lua decizia ca medicii din sistemul de stat să nu mai lucreze şi în privat, ar fi "o lovitură pentru ambele sisteme", iar doctorii ar alege să plece în străinătate.